Am obținut premiul III la Olimpiada de Comunicare Politică

Joi, 11 Aprilie 2013 | Pareri personale | 9 comentarii

V-am spus deja că particip la Olimpiada de Comunicare Politică 2013, organizată de TSD București, și că Triotonic, echipa pe care o coordonez, a apărut la Realitatea TV. Astăzi, la Parlament, a avut loc evenimentul de încheiere a concursului și am primit o veste foarte bună. Din cele 50 de echipe participante, Triotonic este pe locul al III-lea.

Premiile ne-au fost înmânate de premierul Victor Ponta, Nicolae Bănicioiu (Ministru al Tineretului și Sportului și președinte TSD), respectiv Gabriel Petrea (coordonator TSD București și viceprimar la Primăria Sector 6, București).

Au mai fost prezenți tinerii deputați Mihai Sturzu și Cătălina Ștefănescu, alături specialiști în domeniul comunicării, membri ai juriului. Trebuie menționat faptul că juriul olimpiadei a fost format din persoane fără implicare politică.

Locul I a fost obţinut de Elena Luiza Rădulescu, Ancuţa Ghimiş şi Diana Ola – echipa ‘PR Jam’, locul II de Silviu Râpeanu, Eugen Gabor şi Marian Oancea – echipa ‘The Gentlemen’, iar locul III a revenit echipei ”Triotonic” – Cristian Ghingheş, Adelina Jelescu şi Alexandru Munteanu. Premiile au constat în contracte de consultanţă pentru TSD Bucureşti şi cărţi. În plus, ocupanţii locului I au primit o tabletă. – Ziarul Evenimentul

Triotonic Olimpiada de Comunicare Politica

Echipa noastră a fost formată din trei studenți aflați în anul I: Adelina Jelescu (FSP, Universitatea din București), Alexandru Ștefănuț Munteanu (Drept, Universitatea din București) și subsemnatul, student la Administrație publică.

Din start, obiectivul nostru nu a fost să plecăm acasă cu tabletele, ci acela de a ne remarca. Am reușit, spunem noi. Suntem totuși în primul an la facultate, iar printre participanți erau și masteranzi în ultimul an. Pe noi ne bucură câștigarea acestui premiu, dar mai ales faptul că vom avea ocazia să colaborăm cu TSD București, organizatorii Olimpiadei. Cum, asta rămâne de văzut.

olimpiada de comunicare politica ponta ghinghes cristian banicioiu

9 comentarii la “Am obținut premiul III la Olimpiada de Comunicare Politică”

 1. Ghiur 11 Aprilie 2013 at 20:51 Permalink

  Dude, tu chiar esti de viitor. Tine-o tot asa, tinere! 🙂

 2. marius 11 Aprilie 2013 at 21:13 Permalink

  A venit si Kovesi impreuna cu Ponta? :))

  • Kristofer 11 Aprilie 2013 at 21:13 Permalink

   Doare tare, Marius?

   • marius 11 Aprilie 2013 at 21:20 Permalink

    Doare. Normal ca ne doare ca votam anti-Base si Ponta o propune pe Kovesi. Doare, bine zici!

    • Kristofer 11 Aprilie 2013 at 21:22 Permalink

     Ce legatura are cu subiectul? 🙂

    • Alex K 11 Aprilie 2013 at 21:35 Permalink

     Bai Marius, a spus cumva vreodata Kristofer ca “Antena 3 e aici”? Nu. Mars pe site-ul lui Felix, ca esti pe langa subiect si incuiat rau de tot.

     Ps: felicitari, Kris!

 3. Diana T 11 Aprilie 2013 at 21:46 Permalink

  Arata-le ce poti si de ce esti in stare. Observ ca invepe sa iti prinda bine Bucurestiul, te-ai integrat usor. Succes, Cristi!

 4. BigBadSheep 13 Aprilie 2013 at 22:22 Permalink

  Felicitari si bafta multa in continuare.

 5. Kristofer 13 Aprilie 2013 at 22:37 Permalink

  Va multumesc! 🙂


Lasa un comentariu