Am predat stafeta

Marti, 11 Octombrie 2011 | Bacau, foto, stiri | 2 comentarii

Astazi au avut loc alegeri in Consiliul Scolar al Elevilor la Liceul cu Program Sportiv Bacau, primele alegeri din judet. Pana pe 21 octombrie, elevii din judetul Bacau isi desemneaza reprezentantii in Consiliile Scolare ale Elevilor. Din pacate, n-am mai avut dreptul de a candida, caci ma aflu in an terminal, prin urmare eu am fost cel care a organizat alegerile la mine in scoala.

Urna, buletine de vot, vot secret, o prezenta la vot zdrobitoare (au votat 351 din 447). Noul presedinte CSE la LPS Bacau este… Botez Anamaria Madalina, ex-vicepresedinte. Detalii despre scrutinul de vot de la Sportiv gasiti pe site-ul CJEBacau.ro, loc in care -va transmit in calitate de vicepresedinte CJE Bacau- speram sa relatam alegerile din toate cele 35 de scoli din judet in care vor avea loc alegeri pentru desemnarea noilor reprezentanti ai elevilor.

Din cele 351 de voturi exprimate, 6 au fost nule. Cele 345 de voturi valabile au fost distribuite catre candidati astfel:

  • 121 voturi – Botez Anamaria Madalina
  • 104 voturi – Sicoe Beatrice-Adriana
  • 95 voturi – Petronela Simiuc
  • 25 voturi – Ardeleanu Claudiu

Va spun sincer ca, daca regulamentul mi-ar fi permis acest lucru, as fi candidat si cred ca as fi fost reconfirmat fara probleme. Sunt vicepresedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Bacau pana la sfarsitul lunii octombrie, cand vor avea loc alegeri la nivel judetean. Pana atunci voi colinda scolile bacauane pentru ca sunt observator delegat. Printre institutiile in care voi asista la alegeri se numara Colegiul Economic, CN Gheorghe Vranceanu si CN Ferdinand I.

Dupa alegeri voi ramane senior CJE/CNE, dar ma voi implica in dezvoltarea urmatoarei generatii de lideri ai elevilor.

2 comentarii la “Am predat stafeta”

  1. Alexandra 12 Octombrie 2011 at 00:01 Permalink

    Si..ai plans putin? 😀


Lasa un comentariu