Am pus punct afilierii cu Ziarul de Bacău

Vineri, 6 Iulie 2012 | Bacau, Pareri personale | 8 comentarii

Timp de mai bine de 2 ani am fost blogger afiliat al Ziarului de Bacău. Astăzi am lăsat la redacție o notă prin care i-am informat pe cei de acolo că renunț la afiliere. Mi-a fost bine, chiar m-a ajutat această colaborare. Din păcate, în ultima perioadă am primit numai săgeți din partea unor persoane de acolo, semn că ceva este putred în Danemarca.

Subsemnatul, Cristian Ghingheș, blogger la Kristofer.ro și vicepreședinte al Asociației Divanul AdBlog, vă informez că astăzi, 6 iulie 2012, renunț la afilierea cu publicația Ziarul de Bacău.
Prin urmare, predau redacției Ziarului de Bacău legitimația de blogger afiliat cu numărul 202 și declar pe proprie răspundere că nu mă voi mai folosi de numele publicației în vederea obținerii accesului la evenimente.

Colaborarea cu Ziarul de Bacău mi-a fost avantajoasă, aducându-mi beneficii importante logistice și de imagine de-a lungul parteneriatului pe care l-am avut cu această publicație. Motivul pentru care am luat decizia de a întrerupe această colaborare ține de faptul că nu mă mai regăsesc în politica redacțională a publicației, dar și din cauza unor atacuri personale ce vin din interiorul redacției și care țintesc, spre dezamăgirea mea, denigrarea imaginii subsemnatului.

Vă mulțumesc!
Cristian Ghingheș

Ar fi extraordinar dacă o mică parte dintre cei care lucrează acolo ar lăsa deoparte paranoia și teoria conspirației. Le mulțumesc tuturor celor de la ZdB. Chiar dacă nu sub umbrela unei afilieri, eu sper să mai colaborăm.

8 comentarii la “Am pus punct afilierii cu Ziarul de Bacău”

 1. Rozeta 6 Iulie 2012 at 14:23 Permalink

  Bravo!

 2. cornelia 6 Iulie 2012 at 14:43 Permalink

  asta e inceputul mister cristi.ai invatat multe, mai ai de invatat. la cine mai urmeaza sa renunti?

 3. Catalin 6 Iulie 2012 at 19:56 Permalink

  Fara urma de rautate, as vrea sa te intreb: ce rost are mentiunea de vicepresedinte al Divanului AdBlog in declaratia catre Ziarul de Bacau?
  Merci,
  Catalin.

 4. Alina Ripa 6 Iulie 2012 at 20:40 Permalink

  Multumim Cristi si noi pentru colaborare, succes si ganduri bune iti doresc!

 5. Lunetistul 7 Iulie 2012 at 14:36 Permalink

  I-ti citesc blogul cam de 2 luni, am sesizat o oarescare impartialitate, cauti sa prezinti stirile asa cum sunt, asa cum procedeaza adevaratii ziaristi profesionisti. Ce nu inteleg eu ce statut avea afilierea blogului tau cu ziarul Dl. Stavarache, erai platit de ziar sa scrii pentru ei? Daca ar fi sa fac o comparatie intre tine si Dl. Razvan Bibire, esti la un nivel net superior fata de dumnealui. Eu in locul Dl. Stavarache te-as angaja redactor sef. Mult succes in continuare

 6. Rene 7 Iulie 2012 at 17:42 Permalink

  da cum ai zis si tu suntem experti pe dat vina in altii
  putred in redactia aia nici decum in Denmark :))

 7. Ciprian C. Stelian 8 Iulie 2012 at 09:22 Permalink

  Felicitari !

 8. Stefan 9 Iulie 2012 at 20:26 Permalink

  Salut,
  Stie cineva de ce pagina de web de la ZdB nu mai functioneaza?
  Multzam


Lasa un comentariu