Am revenit cu emisiunea Unity in Diversity la Radio DEEA

Duminica, 27 Octombrie 2013 | muzica, Radio Deea, Unity in Diversity with kristofer | 3 comentarii

După o pauză de trei luni pe linie muzicală, ca să zic așa, un repaus din vina mea despre care nu am cele mai bune sentimente și care voi încerca să nu se mai repete, mi-am reluat emisiunile săptămânale.

Unity in Diversity se aude în fiecare sâmbătă, între orele 20:00 și 22:00, la Radio DEEA – primul radio cu muzică de club din România. “La butoane” sunt eu, cu cele mai noi piese trance și progressive, selectate și aranjate cu mare atenție.

De mai bine de cinci ani realizez Unity in Diversity, adică din septembrie 2008. În toate aceste 250 de ediții am învățat o mulțime de lucruri, iar ceea ce mă motivează să realizez în continuare acest mix săptămânal, ascultat de câteva sute de persoane la fiecare ediție, este nu doar feedback-ul pozitiv, ci și faptul că reușesc în acest fel să țin pasul cu release-urile trance mai importante. Sute de piese ascult săptămânal, unele de la artiști consacrați, altele de la producători aflați la început de drum.

Așadar, fac asta din pasiune.

Tot pentru că sunt pasionat de muzică electronică și am văzut că se poate, voi scoate VST-urile și clapa de la naftalină și voi încerca să produc noi piese. Inspirație este, de timp și răbdare mai am nevoie.

Urc emisiunile atât pe contul meu de MixCloud, unde pot fi ascultate și analizate după tracklist, cât și pe site-ul Radio DEEA, unde găsiți și link-urile de download. Am încetat să le mai pun aici, pe blog, însă am pus în sidebar un widget pe care îl voi actualiza săptămânal cu o nouă ediție.

unity in diversity with kristofer

3 comentarii la “Am revenit cu emisiunea Unity in Diversity la Radio DEEA”

  1. Alex 29 Octombrie 2013 at 17:59 Permalink

    Pacat ca pe urban.ro nu exista feed-uri pe categorii.
    Cantitatea enorma de stiri muzicale neinteresante face imposibil sa urmaresc articolele tale.

  2. Alex 3 Noiembrie 2013 at 07:13 Permalink

    multumesc


Lasa un comentariu