Amintiri, proiecte, locuri noi și multe Coca-Cola am împărțit vara aceasta

Joi, 3 Octombrie 2013 | Pareri personale | 5 comentarii

A trecut de ceva vreme de când s-a terminat vara, însă asta nu mă oprește să fac o retrospectivă a sezonului cald. Ce legătură are Coca-Cola cu vara mea? Păi… cea mai populară băutură m-a ajutat nu numai să mă răcoresc și să mă calmez în zilele agitate (da, pe mine Coca-Cola mă calmează, v-am mai spus asta în anii trecuți), ci și să fac niște surprize interesante, grație campaniei “Împarte o Coca-Cola”.

Nu, serios, ce brand a mai pus numele noastre românești și frumoase pe produsele lui?

Mulți spun că a fost o campanie de încurajare a narcisismului, dar asta e doar o răutate a celor care ori nu au pus mâna pe o Coca-Cola personalizată cu numele lor (ceea ce mă cam îndoiesc), ori a celor care au intrat în posesia uneia mai târziu, când deja prietenii lor le fluturau pe sub nas sticle sau doze personalizate.

mihaela si kristofer la petrecerea coca cola

Să revin la vara mea:

Probabil cea mai frumoasă fotografie făcută de mine vara aceasta. Sulina.

tabara-de-vara-TSD-Sulina-2013-21

Continuând:

Fu’, ca să zic așa, o vară cool și plină, în care mai mult am stat pe la Bacău. Bucureștiul mi-a simțit lipsa și îmi simte lipsa, dar voi reveni în Capitală începând cu weekend-ul acesta, după ce revin de la Bruxelles.

cristian ghinghes vara

Sper că v-ați distrat în sezonul estival și că ați pus mâna pe cel puțin o Coca-Cola cu numele vostru, rezultatul a ceea ce eu cred că este campania publicitară a verii și, de ce nu, a anului în România.

PS: rânjeam de fiecare dată când vedeam Cristi sau Cristian pe rafturi sau în mâinile celor din jurul meu. Chiar dacă sună puțin egocentric, n-are cum, cred eu, să nu ne miște numele noastre, pe care ar trebui să le purtăm și să le rostim de fiecare dată cu mândrie.

5 comentarii la “Amintiri, proiecte, locuri noi și multe Coca-Cola am împărțit vara aceasta”

 1. Corina 3 Octombrie 2013 at 07:13 Permalink

  te calmeaza coca cola? :)))

 2. Gigi C. 3 Octombrie 2013 at 14:30 Permalink

  Frumoasa activitate, felicitari! E mare lucru ca la varsta ta ai si alte preocupari decat gagici, bairamuri si baute. Bravo!

 3. Marius Ghiur 4 Octombrie 2013 at 04:15 Permalink

  Mi-am pastrat si eu vreo 2 doze cu Marius. Super ideea!

 4. hater 5 Octombrie 2013 at 04:14 Permalink

  nu prea ne pasa
  nu prea ne pasa
  nu prea ne pasa
  nu prea ne pasa

  un hater.

 5. Anonim 5 Octombrie 2013 at 12:56 Permalink

  pool party-ul ala n-a fost cel mai tare eveniment al tau.. dar macar mi a placut atmosfera intima.. felicitari pt piesele mkb!


Lasa un comentariu