Agramați pentru o zi

Sambata, 8 August 2015 | Pareri personale | Comenteaza

Pentru că abandonul școlar a ajuns la 0, toți elevii au manuale, în toate liceele există câte un elev în Consiliul de Administrație, elevii nu mai sunt sechestrați în școală, programa școlară e perfect adaptată la nevoile tinerilor, toți absolvenții au loc de muncă, deci mai toate problemele elevilor sunt rezolvate, Consiliul Național al Elevilor s-a gândit să demareze proiectul “Ministru pentru o zi”.

Cel mai probabil, proiectul va decurge ca anul trecut: anunțăm proiectul, ne facem că oferim tuturor elevilor șansa să se înscrie, ne selectăm tot pe noi, ăștia care cică reprezentăm elevii la nivel național și mergem la cele 9 ministere din program ca să pupăm frumos miniștrii în partea dorsală pentru că nu le-au ajuns dovezile de servilism pe care le-am oferit de-a lungul anului școlar. Doar suntem structură subordonată Ministerului Educației, nu?

De asemenea, ca să nu-i deranjăm pe miniștri(i) oferindu-le impresia că suntem mai deștepți decât ei, în pseudo-apelul de pe WEDU.ro (n-am înțeles niciodată de ce nu folosesc site-ul oficial ConsiliulElevilor.org, dar asta știu Doru & Moșoiu mai bine) strecurăm câteva greșeli gramaticale precum “miniștrii” în loc de “miniștri”.

Screen Shot 2015-08-08 at 14.47.07

Lasa un comentariu