Andreea Marin vrea ca Maternitatea Bacău să devină Spital Prieten al Copilului

Marti, 10 Iulie 2012 | Bacau, foto, stiri, Video | 5 comentarii

Nu numai ea, ci și Spitalul Județean de Urgență Bacău, UNICEF, Unicredit Țiriac Bank și mii de viitoare mămici. Andreea Marin Bănică este ambasador UNICEF și a venit astăzi, la Bacău, pentru a marca începerea activităților care vor transforma Maternitatea Bacău în Spital Prieten al Copilului. Acest program constă în modernizarea maternității astfel încât mamele să înceapă alăptarea cât mai precoce cu ajutorul saloanelor mamă-copil.

Pentru a fi desemnată Spital Prieten al Copilului, o maternitate trebuie să îndeplinească cei Zece Pași pentru o alăptare de succes. Aceștia reprezintă standarde internaționale de îngrijire pentru mamă și nou născut și nu presupun condiții hoteliere speciale sau cheltuieli majore, sunt doar reguli de îngrijire. În vederea aplicării celor Zece Pași pentru o alăptare de succes, Maternitatea Bacău va fi sprijinită financiar de către Unicredit Țiriac Bank și va beneficia pe tot parcursul implementării programului Spital Prieten al Copilului de asistența tehnică a UNICEF.

Maternitatea Bacău (locul în care se nasc anual peste 3 000 de bebeluși) este cea de-a treia maternitate care beneficiază de suportul financiar al Unicredit Țiriac Bank și una dintre cele 45 de maternități înscrise în Înițiativa Spital Prieten al Copilului din România. 31 dintre acestea au deja statutul de Spital Prieten al Copilului, certificare pe care o va primi și Maternitatea Bacău după îndeplinirea celor zece pași.

 

5 comentarii la “Andreea Marin vrea ca Maternitatea Bacău să devină Spital Prieten al Copilului”

 1. carmen 10 Iulie 2012 at 21:45 Permalink

  si din poze razbate falsitatea ei :))

 2. codrin 11 Iulie 2012 at 15:24 Permalink

  Daca cineva incearca sa faca un bine, tot il catalogam ca fiind un om fals, ciudat ! Tare ne mai place sa ne dam destepti si mari filozofi si psiohologi ! De unde stii tu sa interpretezi ca e falsa atata timp cat nici nu ai avut, poate, ocazia sa o cunosti personal !

 3. luminita 11 Iulie 2012 at 17:49 Permalink

  Inainte de a fi alaturi de domnia sa si eu aveam o parere rezervata.Dar mi-am dat seama ca este un om deosebit ,modest si cu un suflet mare!

 4. carmen 12 Iulie 2012 at 21:46 Permalink

  dar tu te unde stii <> ca nu am cunoscut-o…incearca sa iti salvezi copilul de o boala incurabila, participa la un televoting, expune-ti viata in fata romanilor – chiar daca nu iti doresti pomana – si vezi pana unde merge “caritatea” in spatele camerelor de luat vederi care arata totul in roz


Lasa un comentariu