Andrew Bayer – Counting The Points

Vineri, 8 Iulie 2011 | muzica | 1 comentariu

Spuneam la inceputul anului ca 2011 este anul in care cariera lui Andrew Bayer va exploda. Va lansa un album, mai multe EP-uri la Anjunabeats/Anjunadeep si lucreaza la cateva remixuri pentru artisti consacrati din zona muzicii progressive/trance.

Ei bine, Andrew Bayer a anuntat de curand lansarea albumului sau de debut. Este intitulat It’s Artificial si vine ca o salvare pentru fanii genului pe o scena progressive trance ce tinde sa devina din ce in ce mai comerciala. Din sample-urile pe care le-am ascultat, albumul promite o combinatie letala intre sound-ul progressive melodic cu cel techno.

Andrew Bayer este un dj si producator din Washington, SUA din zona progressive house care a atras atentia scenei dance prin single-uri precum To The Six, The Taxi Driver si Keyboard Cowboys sau remixuri pentru piese ca Oceanlab – Secret, Dean Coleman – I Want You. Cel mai recent release al sau este de fapt o coloborare cu BT, intitulata The Emergency.

El este cunoscut mai ales pentru colaborarea sa cu bunul sau prieten Boom Jinx cu care ocupa un respectabil loc in lista de release-uri a label-ului Anjunadeep (imprintul progressive al Anjunabeats). To The Six, So It Goes, By All Means, The Taxi Driver, Keyboard Cowboys, Fracture sunt cateva dintre productiile sale de succes.

Albumul va fi lansat pe 25 iulie cu label-ul Anjunabeats. Counting The Points este primul extras pe single, acesta primind suport din partea unor nume precum Armin van Buuren sau Above & Beyond.

1 comentariu la “Andrew Bayer – Counting The Points”

  1. chris 1 August 2011 at 13:44 Permalink

    absolut superba aceasta piesa !


Lasa un comentariu