Andrew Bennett feat. Sir Adrian – Run Till U Shine (Cosmic Gate Remix)

Luni, 5 Aprilie 2010 | muzica, Radio Deea | Comenteaza

Cosmic Gate este un proiect muzical trance format din Dj Bossi si Nic Chagall. Duo-ul s-a format in 1999, atunci lansand primele doua single-uri “The Drums” si “Menthal Atmosphere”. Au la activ zeci de single-uri si remixuri, unele figurand la vremea lor in topurile din intreaga lume. Cosmic Gate a lansat pana in momentul de fata 4 albume: “Rhythm & Drums” (2001), “No More Sleep” (2002), “Earth Mover” (2006) si “Sign of the Times” (2009). Cosmic Gate se afla printre artistii mei favoriti in acest moment. Productiile lor sunt excelente, toate avand o linie de bass inconfundabila.

Ultimul album semnat de Cosmic Gate se intituleaza “Sign Of The Times“, a fost lansat pe 23 martie 2009 la BlackHole Recordings si contine 13 piese, multe dintre ele intrand de-a lungul anului trecut in topul meu. Este vorba despre melodii ca Not Enough Time (feat. Emma Hewitt), Open Your Heart (feat. Tiff Lacey) sau Cosmic Gate – Under Your Spell (feat. Aruna).

Dupa remixuri extraordinare pentru piese ca Home by Paul van Dyk si Inside Of You by Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage, Cosmic Gate a revenit in octombrie cu un nou single intitulat Under Your Spell (featuring Aruna) pe care vi l-am prezentat pe blog in septembrie, in varianta semnata de Myon & Shane 54. Ultimul release Cosmic Gate a fost lansat in decembrie 2009 si este un remix pentru JES – Lovesong.

Pentru Cosmic Gate anul 2009 a fost unul foarte bun: productii de top cantate de toti djii cunoscuti, aparitii pe cele mai importante compilatii trance ale anului si o urcare de 39 de pozitii in Top 100 Dj Mag, aducand-i pe cei doi Cosmic Gate pe un binemeritat loc 19 in cel mai important clasament al djilor din intreaga lume. Ca tot veni vorba de anul 2009 si de Cosmic Gate, vreau sa precizez ca topul meu pentru anul 2009 contine nu mai putin de 5 productii semnate de ei, doua dintre ele ocupand primele doua locuri in top.

Cosmic Gate incepe anul 2010 mixand volumul patru din seria “Back 2 Back”. Aceasta noua compilatie va fi lansata in data de 1 martie la renumita casa de discuri Black Hole Recordings. Albumul contine ultimul single Cosmic Gate intitulat Barra care a fost lansat pe 15 februarie 2010 la acelasi label. Dupa extraordinarul remix pentru tema filmului Avatar, Cosmic Gate realizeaza inca un remix, de aceasta data pentru viitorul single Andrew Bennett feat. Sir Adrian intitulat Run Till U Shine. Acesta va fi lansat in curand la Armada Music. Remixul semnat de Cosmic Gate a fost inclus de Armin van Buuren pe compilatia A State of Trance 2010. E super! L-am pus si eu un Unity in Diversity si in top.

Lasa un comentariu