Andy Moor – Fake Awake (Original Mix)

Luni, 12 Mai 2008 | internet, muzica | 5 comentarii

In ultima perioada Andy Moor a neglijat productia. Actualmente este numarul 30 in clasamentul djilor si face parte din proiecte ca Leama & Moor, Whiteroom si Tilt si lucreaza deja la un nou album solo. Noul single “Fake Awake” are deja un suport imens din partea unora ca Armin Van Buuren care a difuzat-o in ultimul show A State Of Trance si Above And Beyond care au inclus-o in ultimul show la rubrica “Record Of The Week”.

Andy Moor a vrut o melodie simpla cu o linie melodica constanta astfel incat accentul se pune pe un bassline pur si deschis. De asemenea vor mai aparea si alte mixuri la aceasta piesa orientate catre mai mult trance.

Melodia nu este lansata, dar am facut rost de un set rip ce il puteti asculta mai jos! Daca nu merge player-ul, dati click pe sigla Trilulilu si intrati pe pagina respectiva, acolo sigur va merge.

5 comentarii la “Andy Moor – Fake Awake (Original Mix)”

 1. coco_gds 12 Mai 2008 at 21:04 Permalink

  e foarte tare melodia asta:X…
  nu stii al cui e setul asta acum de pe vibe fm(22:00) e foarte tare, as vrea sa il iau si eu de undeva…

 2. kristofer93 12 Mai 2008 at 21:06 Permalink

  Liviu Hodor, nu ai de une sa il iei, prima mel e Ilario Alicante – Vacaciones En Chile .

 3. coco_gds 12 Mai 2008 at 21:12 Permalink

  Multumesc mult si pentru prima melodie.Oricum setul e foarte foarte tare..auzisem dupa ce am scris aici Liviu Hodor in the mix…

 4. Anonymous 12 Mai 2008 at 23:26 Permalink

  salut ma poti ajuta cu melodia asta ? : torro remote – fight club (original mix) vreau sa o scot si nu o gasesc nicaieri am auzito intr-un mix de al lui zambriela … si nu o pot scoate doar de pe audiojelly dar .. nu vreau sa cumpar de pe site-ul ala …

 5. kristofer93 13 Mai 2008 at 08:37 Permalink

  Nici eu nu o gasesc, sorry


Lasa un comentariu