Andy Moor vs. M.I.K.E. – Spirits Pulse

Vineri, 4 Martie 2011 | muzica | Comenteaza

In urma cu doi ani, Andy Moor lansa primul volum al compilatiei Breaking The Silence. Am facut aici o scurta prezentare a ei. Tot acolo aveti si o scurta biografie a dj-ului si producatorului britanic care in acest moment ocupa pozitia cu numarul 32 in Top 100 DJ Mag. Nu stiu cata relevanta are acest lucru, insa eu as insista pe activitatea sa ca producator care, dupa parerea mea, este fabuloasa.

Cunoscut pentru piese precum DayDream, YearZero, Faces, Stadium Four, Fake Awake, Halcyon, So Much More, She Moves, dar si pentru remixurile sale unice ca sound, Andy Moor a impresionat si a avut un cuvant de spus pe scena trance mondiala inca de acum 10 ani, vremuri in care proiectul Leama & Moor era de-a dreptul iubit de fanii genului. Sound-ul Leama and Moor a fost pentru mine unul dintre lucrurile care m-au facut sa ma indragostesc iremediabil de genul trance.

Compilatia Breaking The Silence 2 include, printre altele, productii noi de la DNS Project, Masoud, David Forbes, Lange, Ashley Wallbridge, Fabio XB, Snatt & Vix, tyDi si Ben Nicky. Totusi, piesa pe care abia asteptam sa o aud este colaborarea dintre Andy Moor si belgianul M.I.K.E., Spirits Pulse. A meritat asteptarea. Este o super productie cu un sound pozitiv, de primavara, cu o linie de bass unica, asa cum ne-a obisnuit Andy Moor. Sound-ul liniilor de bass din productiile lui Andy Moor este de neconfundat. Compilatia va fi lansata pe 11 martie 2011 cu label-ul Armada Music.

Lasa un comentariu