Anomalii democratice și părtași care încearcă să se scoată pe final de mandat

Sambata, 25 Ianuarie 2020 | Bacau, Politica | Comenteaza

Uitați aici anomalie democratică: în 2016, PMP și ALDE au luat la localele din municipiul Bacău, cumulat, 12%, cam câte 6 procente fiecare. Eu, independent, cu ajutorul vostru, peste 13%. În acești 4 ani, PMP și ALDE au avut viceprimari de-a dreapta și stânga primarului Necula, deci au fost la putere, așa că să ne scutească de a lor opoziție pe final de mandat. Au fost în aceeași coaliție locală cu PSD (alții care acum se dezic de Necula), deci părtași la toate.

Așa cum Dragoș Ștefan (viceprimar doar cu numele de vreun an de zile, fără atribuții, dar cu salariu de mii de euro pe care îl încasează fără vreo rușine) a fost pârtaș la ilegalitățile lui Necula, că de aia sunt amândoi trimiși în judecată pentru fapte de corupție de către DNA. Oricum, tare greu a mai început acel proces (dar despre asta vom vorbi altă dată).

Ei bine, viceprimarul Ștefan e noua “achiziție” încă neoficială a partidului lui Băsescu, urmând să bifeze al patrulea partid după PER, UNPR și ALDE. Cu 6% voturi, PMP are doi viceprimari în Bacău, zice Aghiuță. Aștept cu nerăbdare să îl văd cum face pe sfântul în campanie, dezicându-se de PSD și de Necula.

Construim în 2020, de acord, construim, dar să nu uităm că pentru a construi trainic e nevoie să facem mai întâi curățenie pe locul unde vrem să turnăm fundația viitoarei dezvoltări a Bacăului. De asta am spus pas tuturor propunerilor și ideilor din ultimul an care începeau cu “să lăsăm trecutul în urmă, hai să ne unim și să privim doar câtre viitor”. Pentru că eu cu hoții nu voi da mâna, indiferent cât de neflexibil politic pot să par.

Și vă garantez: cine îmi va cere să închid ochii la ce s-a întâmplat până acum la cârma orașului și județului nu are ce căuta în construcția noastră, a oamenilor de bună credință care vrem să ducem Bacăul pe plus.

cosmin-necula-dragos-stefan-sedinta-consiliul-local-bacau

Lasa un comentariu