Arbitrii agresati astazi la Onesti

Sambata, 19 Aprilie 2008 | Bacau, fotbal, Pareri personale, stiri | 8 comentarii

LPS Bacau ’93 (echipa la care joc) a avut astazi meci in deplasare cu Viitorul Onesti, meci contand pentru campionatul de copii si juniori republican C (clasa a VIII-a).

Noi ne-am deplasat la Onesti, am fost prezenti acolo cu 40 de minute inainte de inceperea partidei, ne-am echipat, am predat foia cu jucatorii, s-au verificat legitimatiile, totul ok. Am iesit la incalzire, au venit arbitrii, am dat mana cu adversarii.

Incepuse prima repriza: Oprea, jucator al LPS-ului primeste mingea in careu si suteaza iar mingea intra in poarta. Gol anulat pe motiv de offside, corect, arbitrii au procedat bine. Dupa cateva minute, Iftime scapa pe partea dreapta, intra in careu, ataca tusa, scoate minge inapoi la Oprea, sut si gol: 1-0. Dupa alte cateva minute Iftime centreaza de pe aceeasi parte dreapta, mingea este centrata prin fata adversarului deci nici urma de offside, oprea intercepteaza, suteaza si gol: 2-0. Adversarii impreuna cu antrenorul contesta golul, dar jocul merge mai departe. Imediat dupa ce am marcat gol, adversarii nu se lasa si reusesc sa ne-o “bage” in poarta: 2-1, meciul se incinge. Spre sfarsitul reprizei I, Viitorul Onesti intercepteaza o minge pe partea dreapta, si un jucator de-al lor centreaza, altul in careu intercepteaza, sut si….mingea intra in poarta. Golul este anulat pe motiv de offside. Mai toata lumea a vazut ca a fost un offside mare de cativa metri, pana si antrenorul lor a recunoscut la pauza.

Abia acum urmeaza partea interesanta.

Arbitrul fluiera sfarsitul primeri reprize, amandoua echipele se duc la vestiare, antrenorii dau indicatiile aferente, dupa care intram intr-o cladire in care era baia si vestiarul arbitrilor. In timp ce ne spalam si ne pregateam pentru repriza a doua am auzit tipete si scandal in vestiarul arbitrilor. Un oficial al celor de la Viitorul Onesti se restea la arbitrii, citez: “Faceti ce vreti voi aici?”, “Pentru ce ati venit aici?” si alte reprici mai putin ortodoxe, injuraturi de mama si de neam… Noi si antrenorul nostru eram destul de mirati. Brigada arbitrase destul de bine in repriza I si au fost destul de corecti.

Noi am ignorat tipetele oficialului onestean si am iesit pe teren pentru repriza a doua. Dupa alte 2-3 minute au venit si jucatorii celor de la Viitorul Onesti pe teren si eram pregatiti pentru joc.

Arbitrul a fost fugarit acasa

Am asteptat 5 minute, 10 minute…inca se auzeau tipete de la vestiare. Dupa alte 2 minute am vazut arbitrul de centru cum fugea spre masina si pleca spre casa. Dupa alte 5 minute a plecat si un tusier. Antrenorul nostru a sunat presedintele unei asociatii oficiale de copii si juniori din Bacau si s-a consultat cu el. Respectivul a spus ca daca arbitrii au plecat, noi putem pleca spre casa si ar trebui sa castigam la masa verde cu 3-0.

Oficialul onestean continua sa sfideze multa lume, injurand un parinte, injurand pe antrenorul nostru si jignind echipa noastra. Noi am tacut, am plecat iar cazul se va discuta in saptamana ce urmeaza la Bacau.

Noi conduceam cu 2-1, noi eram iesiti pe teren, am astepta 15 minute, arbitrii delegati au plecat de pe teren, oficialul onestean a provocat tot scandalul, noi nu am schitat nimic si ne-am vazut de treaba.

Pe drum urma sa aflam un zvon: arbitrul a incasat doua palme de la oficialul celor de la viitorul Onesti. Absolut jenant!

8 comentarii la “Arbitrii agresati astazi la Onesti”

 1. gabell 19 Aprilie 2008 at 23:12 Permalink

  Asta nu e nimic…eu am luat parte la momente cand arbitrul si-a luat-o bine, nu doar 2 palme si ca sa vezi, a continuat sa arbitreze. Se aruncau si sticle de pe margine dupa el. Asta e mentalitatea din Romania si a fotbalului din ligile inferioare…pacat!

 2. Alexandru H. 19 Aprilie 2008 at 23:17 Permalink

  Tarani sunt pretutindeni… dar parca nimic nu scoate tarania mai bine din om decat banul…

 3. Mihai 20 Aprilie 2008 at 21:27 Permalink

  ba frate mai baga stiri , poze din bc te rog eu frumos , inainte intram zilnic sa vad ce ai mai postat , acuma multe topuri de kkt …bn is misto dar gandeste-te k nu toata lumea asculta muzik aia dar pe toata lumea intereseaza stirile despre bacau….stiu k asta se asculta cel mai mult dar na…nu toti asculta asta …un sfat …dak vrei il asculti dak nu nu..bafta in continuare

 4. kristofer93 20 Aprilie 2008 at 21:28 Permalink

  Vezi ca postez zilnic despre Bacau. Observi ca alternez, una / doua bacau / 1 vibe fm..

 5. Imperfectul 26 Aprilie 2008 at 08:33 Permalink

  Cum am mai spus: la asa practicanti, asa spectacol… Este o activitate cu tenta sportiva practicata de persoane cu o inteligenta si o educatie indoielnica.

 6. kristofer93 26 Aprilie 2008 at 09:06 Permalink

  Dar atunci, sa sustinem sahul?

 7. diana 18 Mai 2008 at 20:07 Permalink

  din pacate in fotbalul judetean sunt multi patroni fara cap pe umeri, care nici macar nu stiu ce-i ala offside…sunt multe incidente si de vina-s doar patronii, poate din acest motiv sunt mult prea multe scandalur in fotbalul din liga nationala:(
  vad ca joci fotbal la echipa domnului Ciudin:), daca vrei poze din meciul cu FC Moinesti parca:)atunci cand v-a arbitrat o fata…iti pot da cu mare placere

 8. kristofer93 18 Mai 2008 at 20:57 Permalink

  da , vreau,multumesc.


Lasa un comentariu