Arena Mall – alte incoveniente

Luni, 17 Decembrie 2007 | Bacau, stiri | 5 comentarii

Nu cred ca exista om in Bacau care sa nu stie ca saptamana trecuta s-a deschis primul mall din oras. Am discutat pe larg in diferite articole precum: Primele imagini din Arena City Center, Review Arena Mall si Arena – cel mai mare mall din Moldova? .
Dupa ample critici si dupa o saptamana de al deschidere, inca mai am cateva incoveniente vis-a-vis de Arena Mall:

 • In incinta Arena Mall, semnalul la telefon scade dramatic. Cred ca pe mai mult de jumatate din suprafata, semnalul la Orange este zero. Am reusit sa dau un telefon dupa ce am iesit din standuri sau dupa ce m-am asezat al etajul doi in zona canapelelor.
 • Afara, la intrare, inca au ramas acele garduri ale jandarmeriei care s-au adus la deschidere. De ce la un centru comercial, dupa aproape o saptamana de la deschidere vad inca garduri ale jandarmeriei? Suntem la circ? Se intampla ceva? Mall-ul este sub asediu? Suntem la circ?
 • Toaleta este neterminata, foarte murdara, deci e vai de capul ei.
 • La intrarea din fata cu usa rotativa este pusa o mocheta de 2 lei, pe care cica ar trebui sa te stergi! Ieri, mocheta baltea de apa si pe o distanta de 50 m de al intrare, pe jos trona mizeria. Nu se face asa ceva, nu se pune mocheta de sufragerie, ci se pune o mocheta cu un grilaj special, anume facuta pentru stersul picioarelor.
 • Accesul in parcare se face anevoios, masinile parcate pe marginea acelui drum care duce spre parcarea mare din spate ingreuneaza accesul spre parcare. Parcarea nu are lampi de iluminat si am rezerve in privinta deszapezirii ei (s-a deszapezit parcarea?).
 • Cosurile de gunoi cica sunt acum. Ma rog, alea nu sunt cosuri de gunoi. Stiti acele cosuri de gunoi din plastic cu capac glisabil din majoritatea toaletelor ? Ele sunt destul de mici si adesea nu ai unde sa iti pui gunoiul. Traim in zilele in care lumea este innebunita dintr-o data de ecologie si nu avem cosuri de gunoi adevarate intr-un mall dintr-o tata europeana…
 • @ aparate foto: de ce pe cei cu aparatele compactele(mici) ii lasati sa faca poze cu/fara blitz si pe mine de exemplu, care am aparat de acela mare nu ma lasati? Este aparatul meu foto, fac poze pentru mine si nu sunt de la presa! De ce daca ai un aparat mai mare si negru, automat esti de la presa? De ce?
 • Inca la intrare nu s-a pus chit la acel pilon de sustinere din dreapta. Cand? Nu mai vorbesc de chituirea interioara care lasa de dorit. Vorba cuiva: “probabil lasa placile fara chit intre ele, pentru ca de la mizerie se creeaza un chit deindepartabil, foarte rezistent si scump”.
 • Mai acum cateva zile laudam climatizarea si temperatura din mall. Degeaba: este destul de frig acum, iar la parter se creeaza un curent mare. Este din cauza celor doua usi amplasate paralel, fata in fata: cea rotativa din fata si cea glisanta spre parcare din spate!

Sa stiti ca toate aceste incoveniente sunt create de administrarea proasta. Proprietarii/actionari au alta treaba si nu pot sta toata ziua acolo si lasa mall-ul pe mana unor asa zisi administratori care invart si bani si care ar trebui sa pastreze idealul de perfect in mall.
Vedeti ca site-ul vostru, http://www.arenacitycenter.ro , este in urma. El a ramas la un stadiu trecut: constructia si dezvoltarea !

5 comentarii la “Arena Mall – alte incoveniente”

 1. Chibby 17 Decembrie 2007 at 21:45 Permalink

  inca nu am apucat sa merg la mall.. am auzit si pareri bune si pareri rele despre el..acum nu stiu…sa vad eu cu ochii mei si-mi fac o idee personala. in ciuda faptului ca sa prinda vanzarile bomba de sarbatori and stuff, tot nu sunt de acord cu deschiderea mall-ului mai devreme. ma rog..parere personala.. nu prea cred ca, conteaza :-j

 2. Chris 18 Decembrie 2007 at 16:03 Permalink

  Bai, astia cu mall-ul sunt idioti, au spus pe toate site-urile ca or sa fie magazinele levi’s,stone creek,benetton si altele, care eu nu le-am vazut, or n-am vazut bine, am fost de vreo 3 ori in mall.

 3. Anonymous 19 Decembrie 2007 at 03:18 Permalink

  “Este aparatul meu foto, fac poze pentru mine si nu sunt de la presa!”

  pana la urma tot un tip de presa incerci sa faci si tu…

 4. Rob 20 Decembrie 2007 at 00:09 Permalink

  Ai uitat ceva. Am fost si eu sa mananc o aripioara la KFC si m-am trezit inconjurat de “ciori”. Mi-a venit sa vomit. Ce naiba angajeaza toate boraturile alea…in mall?

 5. Sevraj 14 Ianuarie 2008 at 21:59 Permalink

  Nici acu nu e terminat mallu..dak va uitati atenti p jos,vedeti k rosturile dintre placile d gresie nu sunt acoperite..Unele placi chiar sunt crapate deja..e faqt “k la romani” la juma d norma,cu intarziere..la prima vedere arata mishto,doar la prima.si in legatura cu preturile(ce-i mai important)pot s zic,k sunt extrem d piperate(o buktik d carpa subtire,kre are p ea o eticheta “levi’s”(k mai mult platesti firma,dekt materialu),costa 350 lei..deci,un bacauan normal,isi cumpara 2 bluze d alea,si..gata salariul..Eram convins k lumea,mai mult s se holbeze intra in mall,dekt s fak shopping..in fine,e total aiurea..


Lasa un comentariu