Armata de executanți de la PSD Bacău are un dezertor sau e doar o absență nevinovată?

Luni, 19 Iunie 2017 | Politica | 2 comentarii

Dacă tot am finalizat azi disertația și dintr-o dată mi s-au eliberat atât gândurile, cât și agenda, m-am întors la monitorizarea parlamentarilor băcăuani. Cum actualitatea parlamentară este zilele acestea nebună, dar nebună de tot, cu o coaliție PSD-ALDE care vrea să-și demită propriul Guvern și cu un mic puci în cică-cel-mai-organizat-partid-din-România, prima mea curiozitate a fost aceea referitoare la personajele din PSD și ALDE care au avut “tupeul” să nu semneze moțiunea cuplului Dragnea-Tăriceanu.

Așa cum am precizat și zilele trecute, n-aveam nicio îndoială că gașca de executanți din PSD Bacău are vreun cuvânt aparte de spus. Au pariat pe trecut, pe calul necâștigător. Căci orice s-ar întâmpla miercuri, Dragnea nu va mai fi ce-a fost în ultimul an pentru PSD. Prin vocea senatorului Dragoș Benea, pesediștii băcăuani s-au poziționat în tabăra corupților, cea mânată cu disperare de Liviu Dragnea. E de înțeles, mi-am spus. Ambii baroni au interese comune: să pună capac sau măcar să spună “piua” justiției. Nu pot decât să le urez drum bun și… cale bătută.

Totuși, parcurgând lista celor 222 de inițiatori ai moțiunii de cenzură, am descoperit că printre cei 10 parlamentari băcăuani de la PSD și ALDE s-ar afla un dezertor: senatorul Miron Smarandache de la PSD. Acesta nu a semnat moțiunea. În plus, față de reacțiile colegilor săi din organizația județeană, pe contul acestuia de Facebook nu apare nicio postare privind puciul din PSD. 🙂

benea smarandache conferinta presa psd bacau octombrie 2013

Oricum am da-o, tot acest spectacol politic se întâmplă pe banii noștri și mai ales pe timpul nostru. Suntem la jumătatea anului 2017, deci implicit și la jumătatea exercițiului financiar european, iar fondurile europene pentru perioada 2014-2020 sunt în continuare în impas, mari lucrări noi de infrastructură nu au fost lansate, iar toată creșterea economică e bazată în mare parte pe consum.

În timpul acesta, marii bărbați de stat se ceartă ca niște copii mici și își pierd nopțile cu tot felul de jocuri de culise puse la cale în hotelurile de prin Capitală, negocieri presărate ici-colo cu niște distracții nu tocmai compatibile cu familia tradițională, să zicem. Cine se simte… să tacă. Pe vecie! 🙂

Update: Și Miron Smarandache a votat pentru moțiune. Tocmai “și-a arătat bilele”.

2 comentarii la “Armata de executanți de la PSD Bacău are un dezertor sau e doar o absență nevinovată?”

  1. ABC 19 Iunie 2017 at 20:17 Permalink

    Mă, dar tu faci monitorizare pe activitatea lor profesională sau și pe cea… personală? :))

  2. Alin 19 Iunie 2017 at 20:19 Permalink

    welcome back!!! tu si Avram ce mai ziceti lucrurile pe fata… in rest, mucles…


Lasa un comentariu