Armin van Buuren – Orbion / Minack (vs. Ferry Corsten)

10 septembrie, data la care se va lansa noul album al lui Armin van Buuren intitulat Mirage se apropie. Armada Music a inceput sa posteze pe YouTube preview-uri (destul de lungi) ale pieselor de pe album. Saptamana aceasta ne-au fost dezvaluita Orbion si Minack, cea din urma fiind o colaborare cu Ferry Corsten.

Armin van Buuren a fost desemnat primul dj al lumii trei ani consecutiv (2007, 2008 si 2009) in clasamentul Top 100 Dj Mag. Nascut pe 25 decembrie 1976 in Leiden (Olanda), Armin van Buuren a inceput sa mixeze din anul 1995 dupa care, incet-incet, si-a transformat camera sa intr-un adevarat studio muzical.

In afara de faptul ca a lansat pana acum 4 albume (76 – 2003, Shivers – 2005, 10 Years – 2006 si Imagine – 2008) si zeci de single-uri, el este cunoscut si pentru show-ul sau radio numit „A State Of Trance” pe care il ascult cu foarte mare placere si interes in fiecare joi, incepand cu orele 21:00, la Di.FM – click to listen!

Dupa single-urile Going Wrong (with DJ Shah feat. Chris Jones), In And Out Of Love (feat. Sharon Den Adel), Unforgivable (feat. Jaren), Fine Without (feat. Jennifer Rene) si Never Say Never (feat. Jacqueline Govaert) extrase de pe Imagine, Armin van Buuren a lansat recent compilatia A State of Trance 2010, album ce contine upfront-urile din muzica trance ale inceputului de an.

In ultimii doi ani Armin a lucrat intens la un nou album care se va lansa anul acesta intitulat Mirage. Primul single de pe acest album este intitulat Full Focus si a fost deja lansat, iar urmatorul este Not Giving Up On Love (feat. Sophie Ellis-Bextor). Mai jos vom asculta alte doua piese de pe acest album, Orbion si Minack.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *