Arnej – The Day Will Come

Luni, 9 August 2010 | muzica | Comenteaza

Arnej s-a nascut in Toronto, Canada, pe 7 septembrie 1980. El si-a inceput activitatea de dj si producator in 2004 sub numele de 8 Wonders, titulatura care si schimbat-o spre finalul anului 2007, devenind atunci Arnej. Intre timp, Arnej a decis sa produca sub ambele nume.

Arnej aka Arney Secerkadic a fost numit de catre Armin van Buuren producatorul trance al anului 2008. Cu peste zece EP-uri si mai multe remixuri lansate in 2008, Arnej a reusit sa semneze cu trei mari case discuri: Armada, Blackhole si Intuition. Printre piesele produse de Arnej in 2008 se numara They Always Come Back, The Ones That Get Away, Strangers We’ve Become (feat. Josie). Mai mult de atat, compilatia A State of Trance 2008 contine doua piese semnate Arnej.

Anul 2009 a inceput bine pentru Arnej: lanseaza Dust in The Wind si este sa mixeze in cadrul mega-evenimentului A State of Trance 400. Pe 24 august 2009, Coldharbour Recordings (imprint al Armada) a lansat ultimul release Arnej pe care vi l-am prezentat atunci pe blog: un EP care contine trei piese: Tomorrow Never Comes si There Are No Coincidences (Intro si Original).

Startul lui 2010 a adus piese noi semnate de Arnej, toate de succes: “Beginning Of The End“, “The Crossover” si “They Need Us“. Compilatie A State of Trance 2010 mixata de Armin contine un ultimul single Arnej intitulat “The Strings That Bind Us“.

Dupa remixurile pentru LTN – One Night In Ibiza si Origene – Sanctuary, Arnej isi va lansa un nou single in data de 30 august 2010, la Armind (imprint al Armada Music). Se numeste The Day Will Come si este o productie foarte buna din punctul meu de vedere. Cunoscatorii o stiu din cadrul ASOT450. Atunci Arnej si-a inceput live set-ul cu aceasta piesa.

Arnej ne pregateste un nou single, Free of You (feat. Sally), un nou vocal track, follow up la Strangers We’ve Become. Am auzit-o deja si pentru mine este, nu exagerez, cea mai tare piesa din 2010. A pus-o la Trance Energy si in cadrul A State of Trance 450. Va voi oferi mai multe detalii la momentul potrivit.

Lasa un comentariu