Așa arată sărbătorile la Casa Albă

Marti, 25 Decembrie 2012 | Politica, Video | 1 comentariu

85 de voluntari din toate colțurile Americii au venit la Casa Albă special pentru a decora reședința oficială a președintelui Statelor Unite ale Americii pentru sărbătorile de iarnă din acest an. Uitându-mă la fotografii, vă pot spune că încăperile clădirii sunt decorate cu atenție și bun gust.

Asta-mi place la americani, că fac totul să arate ireproșabil. Românii nu înțeleg că ceremoniile și evenimentele prilejuite de diverse sărbători sau ocazii sunt obligatorii. Nu că așa e protocolar sau că dă bine la imagine, ci pentru că așa se poate realiza o mai strânsă legătură între oameni și conducători.

În orice stat din lumea asta, modul în care politicienii rezonează cu cetățenii este extrem de important pentru bunul mers al societății. E la mintea cocoșului ce tocmai am spus. Uitați-vă ce ruptură există între conducători și oamenii simpli în România. Este acesta un lucru bun, benefic dezvoltării țării? Evident că nu.

Nice job, USA! Stai jos, România! Pe ai noștri îi preocupă plimbările cu snowmobilul și împărțirea ciolanului. Ciolanul, atât la propriu, cât și la figurat.

1 comentariu la “Așa arată sărbătorile la Casa Albă”

  1. Florin 26 Decembrie 2012 at 00:17 Permalink

    Frumos zis finalul!


Lasa un comentariu