Așa cum ne-am asumat în fața cetățenilor, susținem sportul în special ceea ce privește grupele de copii și juniori

Vineri, 12 Februarie 2021 | Bacau | Comenteaza

Astfel, taxele pentru accesul pe terenurile de fotbal ale bazelor Letea (Lucrețiu Avram) și Proletarul (Constantin Anghelache) vor fi reduse cu 75% pentru echipele de copii și juniori ale cluburilor sportive afiliate FRF/AJF și care participă în competițiile organizate de acestea. Facilitatea este valabilă și pentru taxele privind cantonamentul (vestiarele, dușurile și grupurile sanitare).

Totodată, cluburile de fotbal feminin legitimate de FRF și AJF vor beneficia de o reducere de 50% a taxelor mai sus menționate, în vederea promovării incluziunii şi a protejării solidarităţii la nivel local.

În rest, pentru publicul larg (în limita locurilor disponibile), taxele rămân cele stabilite la finalul anului trecut prin anexa 15 a HCL 294/2020:
– 115 lei/oră pentru acces teren la Lucrețiu Avram (+68 lei pentru acces cantonament);
– 135 lei/oră pentru acces teren la Constantin Anghelache (+89 lei pentru cantonament);
– 551 lei/zi pentru toată baza Constantin Anghelache;
– 115 lei/oră pentru terenul artificial de la Constantin Anghelache;
– 167 lei/oră pentru terenul artificial cu nocturnă;
– 78 lei/oră pentru sala de sport.

Între timp, chiar din primele săptămâni de mandat, am rezolvat problema apei calde și a căldurii de la Baza (Proletarul) Lucrețiu Avram, care persista de ceva vreme. De asemenea, sper ca UniFarm să ne răspundă și să ridice corturile gonflabile de pe terenul de la Letea astfel încât să îl putem reface și apoi să îl redăm în circuitul sportiv.

baza proletarul

Lasa un comentariu