Scriu, postacii mă asaltează, coafura rezistă

Joi, 15 Octombrie 2015 | Pareri personale | 1 comentariu

De la politică mi se trage! De când am început să scriu zilnic despre combinațiile din Bacău pe bani publici ale membrilor PSD/PNL, sunt invadat de postaci. Pe blog, pe Facebook, peste tot. Stați calmi, dragi internauți plătiți la suta de postări, acest lucru nu mă sperie și nici nu mă deranjează, ba dimpotrivă!

Dacă partidele și-au pus postacii (plătiți doar când au chef anumiți domni cu valiză) pe mine, e clar că îi deranjează ceea ce scriu, iar asta mă face nu doar să continui, ci să scriu și mai mult! Băcăuanii au dreptul să știe ce s-a întâmplat în ultimii ani cu și pe banii lor, sub dubioasa cârdășie USL-istă care funcționa la Bacău cu mult înainte de pactul social-liberal național, dar mai ales după acesta.

De exemplu, este un tâmpit (cu toate că eu înclin să cred că e o ea) care nu doar că face sute, mii de conturi de Facebook pe care le interconectează între ele și de pe care postează comentarii pentru anumiți politicieni mai mult de stânga, dar a început și să fure identitățile celor care au curajul să atace respectiva tabără politică. Uite așa m-am trezit alaltărieri cu un comentariu de la un profil “Cristian Limbă” care avea la avatar o fotografie de-a mea. Cu ajutorul prietenilor de pe Facebook, cărora le mulțumesc pe această cale, am dat jos imediat acel cont. Atât pot ei: miștouri ieftine pe bani puțini și atacuri mizerabile.

cristian limba cont fals

Totuși, n-am scăpat de comentariile de pe blog. Același individ are nu două, nu trei, nu patru, ci 5 personalități. Astfel, de pe același IP primesc zilnic comentarii de la Paul Gusi, Elena Toma, Valentin Gruia, Limbuță (aluzie la contul de Facebook) și Temelie A. Îi găsiți și pe Facebook – eu i-am blocat deja.

Dragule, vreau să știi că am IP-ul tău și că într-o zi te vei trezi cu organele competente la ușă ca să îți ceară explicații pentru furt de identitate și/sau alte infracțiuni electronice. Eu nu mă joc. Așa aflăm și cine e în spatele IP-ului 82.210.178.xxx (am cenzurat ultimele 3 cifre pentru protecția datelor personale, asta pentru că eu respect aceste lucruri).

Cât despre ceea ce se întâmplă pe Facebook, sunt conștient că aceste conturi false se vor înmulți pe măsură ce ne apropiem de alegerile locale din 2016 și că va trebui să mă gândesc cum voi modera toate lăturile pe care le voi primi de la toți boții. În acest sens, am început să blochez toate “persoanele” care nu respectă un limbaj decent și care observ că au conturi false, abia create, cu fotografii de profil furate de pe internet.

postaci bacau

Tags: , ,

1 comentariu la “Scriu, postacii mă asaltează, coafura rezistă”

  1. Roxana 16 Octombrie 2015 at 08:43 Permalink

    Daca vrei sa afli cateva date in plus despre toti cei care-ti intra pe blog, iti recomand Stat Counter.
    Afli urmatoarele lucruri: adresa ip-ului, locația, ce anume a vizitat la tine pe blog, ce cuvinte a căutat, ce browser folosește, ce sistem de operare are, rezoluția folosită, câte pagini de pe blog a vizitat la ultima intrare, câte intrări a avut în total de pe acel ip, durata vizitei și ora ieșirii de pe blog, linkul de intrare și cel de ieșire.

    Am scris aici mai multe: https://roxalia.wordpress.com/2015/09/21/ip-uri-co/


Lasa un comentariu