Asfaltari pentru bani de buzunar

Luni, 30 Mai 2011 | Bacau, foto | 5 comentarii

In general, regii asfaltului “se incurca” doar cu contracte babane de zeci de kilometri. Nu stiu cine face asfaltarile astea gen spoiala din Bacau, insa se pare ca Primaria are de cheltuit niste bani sau de umplut niste buzunare. Sau ambele. Altfel nu imi explic asfaltarile de forma din municipiu din ultima vreme.

Si ca sa argumentez de ce cred ca ele sunt de forma, accesati postul de pe 1 mai in care am postat o fotografie cu o asfaltare proaspata de pe aceeasi strada din fotografia de mai sus. Asa se asfalteaza o strada? Luna asta pe un sens si luna viitoare pe celalalt?

De fapt, sunt in eroare. Exagerez cand spun ca acesta este asfalt. E o zgura infecta care se topeste la temperaturi mari si care se lipeste de cauciucurile autoturismelor. In continuare ma astept ca “specialistii” sa sara cu gura pe mine, nestiind de fapt cum arata pietrisul de la fata locului.

5 comentarii la “Asfaltari pentru bani de buzunar”

 1. Alexandross 30 Mai 2011 at 21:30 Permalink

  da de asfaltarea asta ce parere ai? e facuta joi parca :))

  http://twitpic.com/54pyab

 2. Alexandross 30 Mai 2011 at 21:42 Permalink

  Macar da putina culoare strazilor:))

 3. @Silviu 30 Mai 2011 at 23:04 Permalink

  bataie de joc..! Am auzit ca ar fi mai ieftina varianta aceasta…dar pacat ca la fiecare 5 luni trebuie turnat un nou covor . Per total cred ca iesi mai ieftin cu un asfaltare bine facuta care sa tina cativa ani . Centrul de ce a tinut atat ? pentru ca a fost facut de 0

 4. Suplo 1 Iunie 2011 at 15:09 Permalink

  Sunt si firme micute care fac astfel de plombe … batatorite cu lopata sau cu diverse greutati, termen de garantie pana la prima zapada.


Lasa un comentariu