Ashley Wallbridge – Jynx

Joi, 19 Mai 2011 | muzica | Comenteaza

Tanarul britanic Ashley Wallbridge este un nume relativ nou pe scena dance mondiala, dar foarte apreciat. Cu un sound progressive unic, la doar 23 de ani Ashley Wallbridge lanseaza productii care intra in playlist-urile unor dji precum Armin van Buuren, Ferry Corsten, Markus Schulz, Above and Beyond.

El este cunoscut in primul rand pentru productii precum hitul Faces (vs. Andy Moor feat. Meighan Nealon), Walk On Water, Rhythm, Smoke, Chimera, Masquerade, Melodies, dar si pentru remixuri realizate unor piese ca Tritonal feat. Soto – Forgive Me, Forget You, Dakota – Steel Libido, Michael Angelo & Solo feat. Denise Rivera – Alone sau Andy Moor feat. Carrie Skipper – She Moves.

Se pare ca Ashley Wallbridge are in plan pentru sfarsitul anului un album de debut. Pana atunci, acesta scoate single-uri si remixuri pe banda rulanta. Cel mai recent se numeste Jynx si este deja in playlist-urile celor mai bine cotati dj trance. Data de lansare a piesei este 13 iunie 2011, cu label-ul AVA Recordings (imprint al Armada Music). Linia de bass si pasajele melodice faca din productia asta un killer track!

Lasa un comentariu