Asigurarile si daunele auto

Joi, 10 Februarie 2011 | Pareri personale | 4 comentarii

De o perioada buna incoace orice dauna este platita de firmele de asigurari in cateva luni bune. Adica eu fac accident in ianuarie si imi primesc banii pentru reparatie abia prin aprilie-mai. Si daca n-am bani in timpul asta de bagat in masina mea pe care mi-a facut-o praf o idioata care nu stie ce este aia prioritate, eu ce fac? Nu e cazul meu, dar am prieteni care sunt in situatia asta.

Chiar daca s-a dat o lege care sa vina in ajutorul asiguratilor, asigurarile au gasit niste portite prin care si-au inasprit politica de evaluare a daunelor, ceea ce e ok pentru ei. Dar, stiti cum e. Vine Vasile Pagubitu cu Renault-ul lui din 92 care n-a avut un accident in viata lui si sta luni de zile pe bara din cauza unor birocrati de la Nuacoperimdaunedaravemrarscump SRL care i-au uitat dosarul in niste sertare pline cu cafea data de aceeasi fraieri clienti.

Pe de alta parte, asigurarile nu degeaba se joaca acum de-a soarecele si pisica cu ai lor clienti. S-au ars la greu in ultimii ani. Sunt indivizi care traiesc din daune. Cum functioneaza? Avem doi-trei prieteni la politie, alti doi la asigurari, ii intretinem periodic cu mici atentii (aka spagi) si ne plimbam prin oras cautand si speculand greselile coparticiantilor la trafic. Intram in ei, ne chemam militianul, el face procesul verbal asa cum trebuie (corect, evident), mergem la asigurari, supraevaluam daunele la un service cu care suntem in cardasie si in cateva saptamani avem masina reparata plus niste bani frumosi in buzunar. Traiasca sistemul!

4 comentarii la “Asigurarile si daunele auto”

 1. Anonymous 10 Februarie 2011 at 13:46 Permalink

  Mi se pare mie sau esti un pic misogin ?

  "mi-a facut-o praf o idioata"

 2. Anonymous 11 Februarie 2011 at 01:57 Permalink

  Cred ca a vorbit o "ea".

 3. Alin Ropan 11 Februarie 2011 at 10:26 Permalink

  pai mai idioato, da, tu asta care ai comentat, VREI SA SPUI CA NU SUNTETI IDIOATE ??? Tocmai prin asta o demonstrezi…

 4. Anonymous 12 Februarie 2011 at 01:15 Permalink

  Bv Alin, apreciez comentariul tau. Semnat:"Cred k a vorbit o "ea" ". 😉


Lasa un comentariu