Asociația Elevilor din Bacău a anunțat Balul Balurilor 2015

Marti, 21 Aprilie 2015 | Bacau, Tineret | Comenteaza

Între demersurile pe care deja a început să le facă pentru elevii din județ și susținerea unor proiecte care să îi dezvolte pe cei pe care îi reprezintă, Asociația Elevilor din Bacău anunță, împreună cu Damean Events, cea de-a cincea ediție a Balului Balurilor. Evenimentul va avea loc pe 8 mai 2015, după-amiază, la Casa de Cultură “Vasile Alecsandri”, locul în care liceenii s-au simțit întotdeauna foarte bine.

Sursele mele din AEB (Asociația Elevilor din Bacău) spun că invitatul special de anul acesta este Guess Who. Vestea e foarte bună și mă trimite automat cu gândul la anul 2011, când împreună cu colegii mei din CJE Bacău am organizat prima ediție a Balului Balurilor. Atunci, Guess Who a fost însoțit pe scenă de Grasu XXL. Sala a fost neîncăpătoare, iar noi eram bucuroși că puneam bazele unui eveniment care speram să devină o tradiție. Iată, ajunge la ediția cu numărul 5!

guess who balul balurilor 2011 bacau

O mică istorie a Balului Balurilor:

  • 2011: prima ediție @ Casa de Cultură. Invitați: Guess Who și Grasu XXL. Subsemnatul nu doar că am pus la cale balul, dar am și mixat la afterparty-ul din Club Zebra. :)
  • 2012: a doua ediție @ Casa de Cultură. Invitat: Grasu XXL.
  • 2013: a treia ediție @ Teatrul de Vară. Bal județean, dar fără invitat special. Anunțat din scurt, eșec total. CJE-ului i s-au cerut bani pe Teatrul de Vară, un lucru care mi s-a părut destul de trist având în vedere că instituția ține de Primărie. Dar asta e și vina liderului elevilor băcăuani de atunci, Bogdan Dumitriu, care nu a știut cum să pună problema.
  • 2014: a patra ediție @ Teatrul de Vară. Bal județean cu doar 6 perechi. Invitați: Trupa Memory.
  • 2015: Balul Balurilor revine la Casa de Cultură și promite multe!

Cum sună un concurs de popularitate? :)

casa de cultura vasile alecsandri bacau

Lasa un comentariu