Ati auzit de The Game?

Sambata, 30 Iulie 2011 | Pareri personale | 7 comentarii

The Game este numele unui joc foarte cunoscut in afara. E stupid, dar foarte funny si simplu. Acesta poate aduce zambetul pe buzele tuturor in momente grele. Unii spun ca e un virus, altii spun ca e un fenomen. Cert este ca am inceput sa il joc saptamana asta, in timpul Training-ului de la Slanic Moldova organizat de CJE Bacau. Toata echipa a invatat in aceste zile The Game si cu totii il vor juca  toata viata.

Prima regula. Toti jucam am jucat, jucam si vom juca The Game atata vreme cat auzim de el.

A doua regula. De fiecare data cand ne aducem aminte de The Game, vom pierde. De fapt, obiectivul jocului este de a uita.. jocul.

Regula trei tine de asumarea esecului. Suntem obligati sa spunem I LOST de indata ce ne gandim la The Game. Daca stiu de joc, cei din preajma noastra o vor face si ei din cauza ca ne-au auzit.

Conform site-ului oficial al acestui mic dar cunoscut joc, circa 2 000 000 au confirmat ca joaca The Game. Studiile spun ca numarul adevarat al celor care il joaca depaseste 15 milioane de oameni. E un fenomen, repet. O prietena buna de-a mea, cea care m-a invatat sa joc The Game, mi-a spus exista tineri care atunci cand se plictisesc se duc in gara si stau cu un carton pe care scrie I lost. Si multi dintre cei care coboara din trenuri isi pun mainile in cap cand se gandesc ca iar au pierdut jocul.

I lost…

7 comentarii la “Ati auzit de The Game?”

 1. Corina 30 Iulie 2011 at 17:20 Permalink

  I lost!

 2. young feftee 30 Iulie 2011 at 17:49 Permalink

  ce porcarie:-j……credeam ca te referi si tu la marele rapper THE GAME:-J….

 3. Ioana 31 Iulie 2011 at 23:28 Permalink

  I lost again!!!!

 4. George 2 August 2011 at 11:58 Permalink

  :)) Mi se pare prea tare :))

 5. madalin 2 August 2011 at 16:10 Permalink

  Serios? Marele rapper The Game? :))))))

  ps: yep, I lost.


Lasa un comentariu