Au furat cablurile stalpilor de pe pod

Marti, 4 Octombrie 2011 | Bacau, foto | Comenteaza

Niste indivizi au furat cablurile de alimentare cu energie electrica ale stalpilor de iluminat de pe podul de la Serbanesti. De asta podul este neluminat de cateva nopti. Iata comunicatul prin care Primaria Bacau le cere scuze cetatenilor pentru disconfort, lucru pe care il apreciez.

În urmă cu câteva zile, persoane rămase, deocamdată, neidentificate au sustras circa 300 de metri de cablu de alimentare cu energie electrică a stâlpilor  de iluminat public de pe podul de la Şerbăneşti. Urmare a acestui fapt, iluminatul public pe pod a fost întrerupt, fapt care cauzează un evident disconfort locuitorilor din zonă şi a celor care tranzitează podul.
Primăria Municipiului Bacău înţelege să-şi exprime scuze faţă de situaţia iluminatului public de pe podul de la Şerbăneşti şi-i asigură pe toţi cei afectaţi că va încerca rezolvarea în regim de urgentă a acestei situaţii. Totodată, Primăria municipiului Bacău îi rogă pe toţi cei care sunt martori la situaţii de acest gen să le sesizeze la numerele de telefon 0234 984 şi 0234 986.

Lasa un comentariu