Au inceput lucrarile la strapungerea de la Liceul Sportiv

Joi, 26 August 2010 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Fotografiile sunt facute astazi, 26 august 2010. Municipalitatea a demarat lucrarile pentru strapungerea dintre strazile Mihai Viteazul si 9 Mai. Din ce am vazut ca scrie pe utilaje, constructia strazii este realizata de RusTrans.

Cat de bine este ca se face strada pe langa Liceul cu Program Sportiv vom afla dupa ce incepe sa se circule pe aici. Totusi, un lucru bun si important sunt sigur ca se va realiza: amenajarea Parcului Catedralei Catolice.

Lucrarea face parte din proiectul municipalitatii de fluidizare a traficului auto in oras. “Aceasta zona este una dintre cele mai aglomerate din municipiul Bacau, iar masura, de a face aici o strada, vine sa fluidizeze traficul. Ordinul de incepere a lucrarilor a fost deja emis, iar lucru efectiv va incepe de luni, 23 august”, a declarat Ionut Tomescu, purtator de cuvint la Primaria Bacau, pentru Ziarul de Bacau.

Pe langa Liceul Sportiv se va construi o cale auto, de sapte metri latime, ce va permite circulatia autoturismelor intr-un singur sens, ce va fi stabilit dupa consultarile cu Politia Rutiera, pentru a se gasi cea mai optima varianta. Lucrarile nu vor consta numai in constructia strazii ci si in schimbarea retelelor de alimentare cu apa, precum si de canalizare, care sint foarte vechi, dar si de montare a hidrantilor. Trotuarele vor fi facute din pavaje de granit, la fel ca acelea din fata Bisericii Catolice. Pentru intreaga investitie s-a alocat din bugetul local suma de 590.000 de lei, iar lucrarile ar trebui incheiate in circa 60 de zile.

3 comentarii la “Au inceput lucrarile la strapungerea de la Liceul Sportiv”

 1. Anonymous 26 August 2010 at 18:42 Permalink

  ar trebui montate hidrante in tot orasul !! Daca tot sau apucat de reparat ,ar fii super daca ar reface si trotuarul din zona Arena Mall…arata ca dupa razboi !!

 2. A. Bogdan Ionut Roca 28 August 2010 at 00:14 Permalink

  normal ca o sa faca strada. acum orice muritor de foame si-a facut rata la masina si nu are pe unde circula. sa faca un parc asemanator cu cel de langa catedrala ortodoxa nu se putea….
  ardeti benzia baieti si puneti burtile la dospit!

 3. Anonymous 28 August 2010 at 14:46 Permalink

  optim nu are grad de comparatie, deci forumularea "cea mai optima" nu e corecta.


Lasa un comentariu