Au mai rămas 9 ore!

Duminica, 20 Octombrie 2013 | Pareri personale | Comenteaza

Doar 9 ore mai au la dispoziție elevii din toată țara pentru a-și depune candidatura pentru Consiliul Școlar al Elevilor, o structura prezentă în fiecare liceu din România și care are ca scop reprezentarea tuturor elevilor din fiecare instituție de învățământ preuniversitar.

Candidați, nu-i lăsați pe alții să decidă pentru voi!

Acesta este îndemnul meu pentru toți cei care doresc să se implice activ atât în viața școlară, cât și în comunitate, dar mai ales pentru cei care vor să se dezvolte personal și profesional, trâind cea mai tare experiență pe care o poate avea un tânăr în timpul liceului.

Despre Consiliul elevilor și despre ceea ce am avut de câștigat activând în structura aceasta v-am vorbit pe larg și în trecut (vezi tagul CJE Bacau!). Concluziile implicării mele le găsiți în articolul pe care l-am scris la începutul campaniei de promovare a alegerilor din CNE și în mesajul meu pentru toți elevii din România, pe care l-am comunicat odată realizarea testimonialului din cadrul campaniei seniorilor CNE, coordonată de fostul președinte al CNE – Andrei Bogdan Petre.

Acum, că prima etapă a campaniei noastre, a seniorilor CNE, a luat sfârșit, voi posta toate cele 14 testimoniale realizate de oamenii de seamă ai fostelor generații CNE-iste, materiale realizate, distribuite și promovate în etapa care se încheie astăzi, etapa de depunere a candidaturilor pentru Consiliile Școlare ale Elevilor.

Elevii care doresc să candideze pentru una din funcțiile Consiliului Școlar al Elevilor o pot face, repet, până la ora 24:00, înscriindu-se pe Wedu.ro!

PS: mâine începe campania electorală!

Lasa un comentariu