Audiențe din izolare

Vineri, 19 Februarie 2021 | Initiative personale | Comenteaza

Chiar dacă sunt în izolare, ieri, pentru că m-am simțit ceva mai bine, fiind cea de-a treia zi de joi din lună am ales să nu anulez audiențele programate de ceva timp și să le țin online. Petenții s-au prezentat la primărie, iar eu am interacționat cu aceștia și cu funcționarii prin apel video.

Am abordat, la solicitarea băcăuanilor care au vrut să mi se adreseze, problemele de urbanism din zona Aeroportului-Narciselor (străzi subdimensionate în raport cu dezvoltarea imobiliară), îngrijirea spațiilor verzi dintre blocuri (în contextul eliminării gardurilor și amenajărilor ilegale), aspecte privind unele locuințe sociale, dar și schimburile de locuințe ANL.

Fiecare discuție a avut concluziile și soluțiile ei, fiind înaintate compartimentelor de specialitate din Primăria Bacău. Următoarea sesiune de audiențe cade pe 18 martie, fix de ziua mea, dar asta nu înseamnă că pentru chestiunile urgente nu mă puteți aborda online până atunci. Știți unde mă găsiți.

P.S.: cei care și-au manifestat dorința de a ne vedea musai față în față vor fi contactați după 3 martie, când voi ieși din izolare.

audiente cristian ghinghes online

Lasa un comentariu