Avem si noi bloguri agregatoare

Joi, 13 Ianuarie 2011 | internet, Pareri personale | 2 comentarii

Se pare ca Google a inceput lupta cu agregatoarele, acele site-uri care sunt facute pentru nimic altceva decat cu scopul de a fura continut de pe ‘nspe mii de bloguri cu ajutorul unor scripturi care isi fac treaba fara ca cineva sa se atinga de ele. Cica dau doar link si promoveaza continutul autorilor, da’ de unde… Uite asa fac trafic unii baieti; din nimic si pe sudoarea altora.

Google a anuntat ca va inchide conturile de AdSense care fac bani de pe urma agregatoarelor si ca va penaliza aceste tipuri de pagini web, dar cu o conditie: ca acestea sa fie raportate de catre home useri. Nu este relevant ca vor fi blocate conturile de AdSense -sa fim seriosi, cine scoate bani buni din asta?-, ci faptul ca Google va trage in jos agregatoarele in motoarele de cautare.

Daca ne luam dupa ce zic gigantii de le Google, ar trebui sa dispara o multime de agregatoare deghizate in blogulete, cateva si din Bacau. Hai, simtiti-va, aia care preluati stiri de pe Cancan sau GSP si puneti link-uri cu ele la voi pe “blog”/portal. Sa nu va mai mirati ca aveti bounce rate 70-80%!

2 comentarii la “Avem si noi bloguri agregatoare”

  1. Anonymous 13 Ianuarie 2011 at 10:20 Permalink

    buna
    am un pont foarte interesant pt u.daca vrei ast rasp aik.ms

  2. kristofer93 13 Ianuarie 2011 at 11:51 Permalink

    Trimite-mi-l pe mail.


Lasa un comentariu