Aventuri urbane #16: asfaltarea “creastă”

Miercuri, 19 Aprilie 2017 | Bacau | 1 comentariu

După o binemeritată pauză de câteva zile, revin astăzi la blogging cu un nou episod al aventurilor urbane. Dacă data trecută am vorbit despre halda de fosfogips din sudul Bacăului, de data asta abordăm noua minune de la kilometrul 0 al orașului.

După lungi rugăminți și solicitări ale cetățenilor și nu numai, Primăria Bacău a asfaltat strada George Apostu. Efectiv arăta ca după bombardament, iar toți băcăuanii care își fac veacul în această zonă sau o tranzitează periodic știu că nu vorbesc prostii și că nu exagerez.

Totuși, pe o porțiune a străzii a fost turnat asfalt doar pe mijlocul ei, nu și în dreptul parcărilor și lângă bloc. Arată fix ca o frizură tip creastă! De aici și ilaritatea acestui peisaj urban care nu mă duce cu gândul decât la superficialitate și incompetență.

asfalt creasta bacau strada george bacovia

Gata, nu mai comentez, că poate ni se ia darul. Anyway, în bugetul pe anul acesta apare și o resistematizare a zonei Spicul. Am mari speranțe de la acest proiect și chiar sper ca resistematizarea să nu includă tăieri de copaci sau alte planuri cimentoase cu mica suprafață de spațiu verde existentă acolo. Dacă da, ne supărăm!

1 comentariu la “Aventuri urbane #16: asfaltarea “creastă””

  1. anonimus 19 Aprilie 2017 at 19:30 Permalink

    arată ca mandatul lui Necula până acum: subțire și împrăștiat…


Lasa un comentariu