Aventuri urbane #3

Luni, 12 Martie 2012 | Bacau, foto | 4 comentarii

Catedrala “Înălţarea Domnului”, Palatul Administrativ, Statuia lui Ştefan cel Mare, acestea sunt principalele obiective arhitecturale pe care orice băcăuan le-ar prezenta unui străin venit în vizită în municipiul Bacău. Puţini sunt cei care îşi amintesc de existenţa maşinii de culoare roşie înfiptă în peretele de la stradă al Pensiunii Şoferul.

Băcăuanii, dar şi locuitorii celorlalte oraşe din ţară care tranzitează Bacăul (spre Piatra-Neamţ) pe Calea Moldovei ştiu despre ce este vorba. Dacă nu, poate vă ajută fotografia de sus. Ideea e mişto şi de impact. Maşina “implicată” este un Audi 80.

4 comentarii la “Aventuri urbane #3”

 1. Bogdan 14 Martie 2012 at 00:49 Permalink

  Era bine daca spuneai si povestea acelei masini infipta in zid. Din ce stiu masina aceea i-a salvat viata proprietarului.

 2. Marian 14 Martie 2012 at 19:36 Permalink

  Astazi am trecut pe acolo si am vazut-o, foarte misto ideea, foarte frumos si Bacaul, mi se pare cel mai frumos si cel mai curat dintre orasele prin care am trecut, astept povestea masinii sunt interesat. Salutare.

 3. raducu 15 Martie 2012 at 16:15 Permalink

  masina aia e acolo de cand eram mititel…cred ca de peste 12 ani daca imi amintesc bine.

 4. Horica 16 Martie 2012 at 01:25 Permalink

  Asa stiu si eu, ca masina aia a salvat viata proprietarilor. Insa acum vreo 10 ani acolo era service auto, nu stiam ca e pensiune acum. Si mergeau avariile la masina, acum nu stiu daca mai merg…


Lasa un comentariu