Aventuri urbane #4

Vineri, 6 Aprilie 2012 | Bacau, foto | 4 comentarii

Rubrica Aventuri urbane este menită să vă aducă în atenţie aspecte, evenimente şi actualităţi din oraşul vostru despre care nu foarte multă lume are cunoştinţă. În episodul de astăzi, centrul atenţiei este Lacul-fără-nume din spatele centrului comercial Selgros Bacău, paralel cu Digul Bârnat. În caz că nu v-aţi prins, vorbim de nordul oraşului.

Zona din imediata apropiere a Lacului-fără-nume este numai bună pentru grătare şi relaxare. Şi mai bună este pentru fotografii, căci zilele trecute am realizat a doua şedinţă foto în acest loc, aproape de apus. E linişte şi pace, iar peisajul… acceptabil. Aici se află câteva elemente arhitecturale de care orice fotograf isteţ s-ar folosi, asta dacă modelul este în pană de idei şi trebuie pus cu mâna, ca nebunul de la şah.

4 comentarii la “Aventuri urbane #4”

 1. Deferlări 6 Aprilie 2012 at 20:28 Permalink

  http://www.deferlari.ro/2011/07/lacul-fara-nume-din-bacau.html

 2. Dragos 7 Aprilie 2012 at 16:35 Permalink

  Nu este un lac, este in iaz contruit artificial. Pe vremea cand din complexul Avicola ieseau remorci pline cu pui si ouă, directorii si cei cu rang ridicat din Avicola se relaxau la pescuit pe acest iaz privat care era atunci populat cu exemplare mari de pesti.

 3. Bla 8 Aprilie 2012 at 14:46 Permalink

  Acela defapt este un iaz artificial construit de cei de la Avicola…

 4. Amintiri din copilărie 8 Aprilie 2012 at 18:27 Permalink

  Când eram copil, mergeam la pescuit aici pe iazul ăsta. Dădeam 5 lei la paznic de fiecare şi prindeam câte 3-4 kile de peşte. Era şi un ponton şi seara iazul era plin de pescari amatori, toţi copiii de prin cartier. Frumoase amintiri…


Lasa un comentariu