Azi începe votarea pentru desemnarea candidatului PLUS pentru Primăria Bacău

Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Politica | 2 comentarii

Aseară s-a încheiat seria celor 4 dezbateri interne, așa că astăzi începe votul pentru desemnarea candidatului PLUS pentru Primăria Bacău. Se va vota online timp de două zile, dar și la sediu, putându-și exprima opțiunea toți membrii cotizanți din municipiul Bacău.

Între timp, cineva a avut grijă ca programele din competiția internă să ajungă în presă, lucru care pe mine, personal, nu mă deranjează. Găsiți link în articol cu programul meu politic înscris în competiția internă din PLUS care cuprinde 20 de obiective pentru Bacău.

Am spus-o și acolo, în documentul pe care îl propun, dar și în fața membrilor PLUS cărora le cer încrederea: prezentul program este unul politic, de viziune, și setează principiile și valorile care stau la baza candidaturii mele pentru funcția de primar al municipiului Bacău în 2020.

În eventualitatea în care voi obține încrederea membrilor și voi câștiga competiția internă, măsurile și acțiunile din platforma program pe care le vom prezenta băcăuanilor vor fi rezultatul unui efort comun de echipă (chiar avem cu cine!), înglobând toate celelalte propuneri și idei compatibile ale competitorilor din cursa internă, dar și sugestiile tuturor membrilor și băcăuanilor care vor să pună umărul la proiectul intitulat #BACĂU2020.

Această candidatură nu este despre mine, ci despre noi, despre comunitatea locală, despre Bacău în 2020 orientat către viitor.

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!

plus bacau

2 comentarii la “Azi începe votarea pentru desemnarea candidatului PLUS pentru Primăria Bacău”

 1. Joan 22 Ianuarie 2020 at 11:51 Permalink

  scuze… dar cine sunt ceilalti? 😀

  • Kristofer 22 Ianuarie 2020 at 11:52 Permalink

   Ciprian Ariș, Irinel Timaru, Bogdan Drăguț, Gabriel Budău.
   Daniel Vicovanu s-a retras din cursă la prima dezbatere.


Lasa un comentariu