Azi și mâine sunt la Iași, pentru AfterHills și ONGFest Civic Break

Sambata, 24 Iunie 2017 | foto | 1 comentariu

Weekendul acesta îl petrec printre vecini, adică la Iași, unde au loc cel puțin două evenimente care mi-au stârnit interesul și care până la urmă m-au făcut să vin în orașul celor 7 coline.

Primul este festivalul Afterhills, care se anunță cel mai mare și important eveniment muzical din regiunea Moldovei. Recunosc, line-up-ul este cel care m-a convins! Azi și mâine vor urca pe scena principală nume precum ATB, W&W, Sander van Doorn, Andrew Rayel și Vini Vici, artiști pe care îi urmăresc și despre care scriu de ani buni de zile pe Urban.ro, publicația online unde prestez part-time ca redactor pe nișa de muzică electronică.

Chiar dacă furtuna a anulat prima zi a festivalului, se pare că vremea ține cu noi și că zilele de azi și de mâine ale evenimentului vor compensa debutul nefericit de aseară. Am fost mai devreme în Șesul Bahlui, acolo unde are loc Afterhills, iar totul pare aranjat și pregătit.

Al doilea eveniment se numește ONGFest Civic Break, are loc în Grădina Palas și aduce în fața vizitatorilor peste 200 de ONG-uri care pe de o parte își prezintă inițiativele, iar pe de altă parte organizează la fața locului o mulțime de activități care merită cel puțin urmărite, dacă nu încununate cu implicarea de rigoare. Voi trece și pe acolo, dar puțin mai târziu. 🙂

1 comentariu la “Azi și mâine sunt la Iași, pentru AfterHills și ONGFest Civic Break”

 1. Stan 24 Iunie 2017 at 19:42 Permalink

  Astazi in Iasi:
  -Afterhills , Civic Break, Romania Autentica, Targul de ceramica Cucuteni 5000

  La Bacau
  -balci la stadion
  Se vad diferentele?
  In drum spre Iasi priveste cladirea si piateta din fata Primariei Targu Frumos. Am cautat acel primar pe FB si nu l-am gasit. Al nostru este prezent.


Lasa un comentariu