Bacău 360 – Concurs de fotografie cu premii substanțiale pentru tinerii din județ

Sambata, 31 August 2013 | Bacau, foto | Comenteaza

Ieri am lansat, pe site-ul Asociației Divanul AdBlog, activitatea pe care am gândit-o special pentru tinerii băcăuani atunci când am scris și am depus proiectul “Bacău 360 – Turul virtual al județului Bacău” la Consiliul Județean. Este vorba despre un concurs de fotografie dedicat tinerilor băcăuani (tuturor celor până în 35 de ani), aceștia având șansa să câștige aparate foto și tabere de dezvoltare personală.

Concursul este realizat în colaborare cu Asociația Liga Studenţească din Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău și Consiliul Județean al Elevilor Bacău. Cei de la Liga Studențească nu numai că fac și ei parte din juriu precum CJE Bacău, dar au plusat (și le mulțumim pentru asta) cu trei locuri în teambuildingul de 3 zile (cazare și masă incluse) din cadrul proiectului Tineriada 2013, organizat de Liga Studențească Bacău.

banner concurs foto bacau 360

Tema concursului este județul Bacău, cu toate peisajele, clădirile, obiceiurile și personalitățile sale. Orice fotografie realizată în județul Bacău care se dovedește relevantă pentru a ilustra frumusețea patrimoniului local este binevenită în concurs.

Fotografiile trebuie înscrise conform “procedurilor” de pe www.divanul.ro, până pe 10 septembrie 2013 inclusiv! Preferăm participanți din rândul tinerilor (până în 35 de ani), care să nu aibă fotografia ca profesie. Pot participa și tinerii care învață în județul Bacău, nu numai cei care au domiciliul aici. Un participant poate trimite cel mult 5 fotografii.

Înscrie-te pe www.divanul.ro!

Concursul se desfășoară în cadrul proiectului “Bacău 360 – turul virtual al județului Bacău”, cofinanțat de Consiliul Județean Bacău. Am vorbit aici despre proiectul nostru, dar și la TVR.

Flyer Concurs de fotografie Bacau 360

Lasa un comentariu