Bacau Project Sport Court – video

Miercuri, 22 Octombrie 2008 | Bacau, stiri, Video | 2 comentarii

Am gasit un film pe YouTube in care sunt prezentate noile terenuri de sport de la scolile din Bacau! in film apare Romeo Stavarache, primarul orasului Bacau.

PS: Cu terenurile de fotbal de la stadion cum ramane? Sunt intr-o stare de continua degradare! Fotbalul bacauan se duce de rapa!

Descriere film: Municipal project for game courts in Bacau, made by Connor Sport Court International


2 comentarii la “Bacau Project Sport Court – video”

  1. Dobroi Radu 22 Octombrie 2008 at 16:28 Permalink

    Le-au facut, dar au facut pe langa terenuri si niste garduri inalte de aproape 4 metri. La ce bun terenul? Ca sa se joaca doar aia care au ora? Ca si la mine la scoala s-a facut un teren din ala, dar ai voie doar daca ai ora. Scoala noastra are si o sala imensa.. de parca nu ii ajungea aia. A facut terenurile astea de ochii lumii. Si ai dreptate cu terenurile din spatele stadionului. Eu acolo ma antrenez ca portar, altii ca fundasi,mijlocasi si tot asa. NU ar aduce o imbunatatire terenurilor pentru ca, banuiesc e prea mult de munca si NU au ei timp de nimicuri. Asta e Romania. Mi-a povestit un prieten care este in SUA ca au terenuri din astea si ei, chiar cu gazon artifical si lasa pe oricine sa intre (tigani, toate nationalitatile) dar sunt paznici. La noi in Romania de ce nu s-ar face asa ceva? Nu exista timp,chef,interes. Nu le pasa de fotbal, nu le pasa de cei care doresc sa devina fotbalisti. Le pasa doar de salariile lor si de nevoile lor. Romania frate!

    PS: sper ca nu te-am plictisit cu un comentariu asa lung, dar am avut ceva de zis.

  2. tzopescu 23 Octombrie 2008 at 11:01 Permalink

    interesant cum traduc ei cuvintele lui stavarache…la ei 5 ani se traduce in “10 years” adica 10, iar teren de sport se traduce in reclama la “Sport Court”.


Lasa un comentariu