Bacău Streetball Challenge 2013 va avea loc pe 10 și 11 august

Miercuri, 31 Iulie 2013 | Bacau | Comenteaza

În perioada 10-11 august 2013 va avea loc, pe terenul de sport al Colegiului Tehnic “Anghel Saligny” din Bacău, ediția a treia a celui mai important eveniment de profil din estul țării, Bacău Streetball Challenge. În concurs sunt așteptate peste 50 de echipe.

Asociația STEP România, alături de partenerii săi au pregătit o mulțime de surprize: sesiuni de breakdance și beatbox, demo de graffiti, târg handmade, muzică foarte bună asigurată de Urzi Que, zonă de chill, o tiroliană, un program special de freestyle oferit de trupa Jamnastyx din Ungaria și multe altele.

Bacau-Streetball-Challenge-2012-3

În ceea ce privește competiția, astăzi au început înscrierile pentru cele 3 categorii de concurs: open, open mix și junior. Ca de obicei, înscrierile se fac pe streetballchallenge.net. Nu vor lipsi concursurile de slam-dunk, freestyle, aruncări libere și de trei puncte sau noul “challenge” baschet X&0.

Miza e mare! Câștigătoarea Bacau Streetball Challenge va reprezenta România la concursul internațional de streetball de la Praga.

Desigur, evenimentul este deschis publicului și, ca să vă conving, vă invit să aruncați o privire peste fotografiile de la edițiile precedente: BSC 2011 și BSC 2012.

bacau streetball challenge 2013

 

Lasa un comentariu