Băcăuanii sunt în stare de șoc după anunțul privind construirea unui nou sediu al Primăriei

Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Bacau, fun | 12 comentarii

După anunțul de ieri al primarului Romeo Stavarache din ședința Consiliului Local Bacău, cum că în parcarea de la Hotel Moldova urmează să fie construit noul sediu al Primăriei Bacău, băieții și fetele care “dau zone” au intrat în panică: Cum o să ne mai vadă lumea mâncând de la McDonald’s în buricul târgului, în mașină sau pe mașină, între două biserici?

Situația este cu atât mai gravă cu cât cei care ard gazul pe banii lui tati sunt gata să dea Primăria Bacău în judecată pe motiv că municipalitatea încurajează sedintarismul și plafonarea socială. Vrem să socializăm! Pentru asta, ieșim cu mașina în oraș și legăm prietenii bazate pe respect și înalte valori morale în parcare la Moldova. Dacă nu s-ar întâmpla asta, am sta toată ziua pe Facebook și nu am mai avea ocazia să mergem per pedes din casă și până la garaj.

Autoritățile și-au pus în cap până și samsarii de mașini cu acest anunț. Noi ce facem? Vă dați seama cât ne-ar lua numai mutatul autovehiculelor Euro 10 expuse aici, în parcare? N-a venit Poliția să ne întrebe de sănătate. Ne mută o clădire?

Nici enoriașii nu sunt prea mulțumiți. Le este teamă pentru siguranța lor, care ar fi pusă în pericol la slujbele de Paști oficiate sub statuia calul lui Ștefan cel Mare. Și acum ne înghesuim! Ce vom face în următorii ani? Vom sta unul peste altul? Ne fac tribune până se deschide Catedrala?

Până și șoferii, care vor beneficia de o parcare subterană pe două niveluri, sunt ofticați. Dacă n-o las în aer liber, cine îmi mai spală mașina?

Pițipoancele sunt cele mai nefericite.

Când vreau 3 genți, mama nu mă înțelege, tata mă pune să învăț, profesorii mă bat la cap să fac voluntariat, nimic nu este mai relaxant decât un du-te-vino prin fața farurilor bolizilor parcați la Hotel Moldova. E greu să ții pasul cu atâtea sfaturi și propuneri de viață în același timp, dar sunt fată deșteaptă. Mă uit la mărcile mașinilor și totul se rezolvă. Aleg sfaturile și propunerile în funcție de capacitatea motorului de sub capotă și de finețea pielii de pe banchetă. E o chestie de opțiune.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

P.S.: Da, Primăria actuală e urâtă.

bacau panorama hotel moldova

12 comentarii la “Băcăuanii sunt în stare de șoc după anunțul privind construirea unui nou sediu al Primăriei”

 1. Castor 24 Ianuarie 2014 at 16:19 Permalink

  tare,frate!:))

 2. anonima 24 Ianuarie 2014 at 16:19 Permalink

  TU NU AI DAT NICIODATA TURE CU MASINA VREI SA ZICI?

  • Kristofer 24 Ianuarie 2014 at 16:21 Permalink

   Ba da. Cand am luat carnetul, plus zilele (putine, de altfel) in care cand am chef sa testez piese sau mixuri.

 3. Robert 24 Ianuarie 2014 at 17:38 Permalink

  Asta e ceva gen TNR :)), dar e trist ca e adevarat.

 4. Diavolu' 24 Ianuarie 2014 at 18:29 Permalink

  fratioare, eu zic ca sunt chestii mult mai importante de facut cu banii de la buget. Un exemplu ar fi, sa se repare drumul care merge pe langa insula de agrement( cora ) ar mai fi si alte exemple, sau de exemplu, amenajarea cu adevarat pentru agrement a insulei, sa repare scoli. alte alea decat sa isi faca lui un birou cu vedere spre parcul catedralei.

  parerea mea 😛

 5. Mkihai 24 Ianuarie 2014 at 18:40 Permalink

  Insula se face cu taxa de consultanta de 4 miliarde de lei. Papagalilor din serviciile subordonate primariei le pica tavanul in cap, le curge apa pe monitoare, le pica neoanele in freza, iar Stavarache are chef de fite.

 6. cristinel 24 Ianuarie 2014 at 18:44 Permalink

  Intr-adevar…sunt bacauan si sunt in stare de soc…..primaria mai face o cladire…:))

 7. baiat 24 Ianuarie 2014 at 19:02 Permalink

  “samsarii de masini”, cum le zici tu, ii doare-n varfu’ creionului de marea parcare de la Moldova…daca tot ai ceva cu “samsarii de masini”, du-te in fata prefecturii si protesteaza impotriva lor, dupa monitor faci un cacat…..ai noroc

  • Kristofer 24 Ianuarie 2014 at 19:06 Permalink

   N-am nimic cu ei, dar e deranjant pentru mine, pentru confortul meu, sa vad in mijlocul orasului un targ de masini.

 8. baiat 24 Ianuarie 2014 at 19:40 Permalink

  considera-le ca fiind parcate 😉


Lasa un comentariu