Bacaul a devenit fief liberal ?

Sambata, 28 Iunie 2008 | Bacau, stiri | 5 comentarii

In 2004, Budeanu era candidatul PNL la Primaria Bacau, fssssss. Atunci lupta se dadea intre conservatorul (pe atunci) Stavarache si Dumitru Sechelariu (PSD). PSD-ul trecea printr-o perioada foarte proasta, Stavarache a castigat iar PSD-ul a pierdut rezistenta de la Bacau (Sechelariu, Sechelariu2, Hrebenciuc, Iacobov). Ne amintim cu totii ca tandemul PNL + PD preluase conducerea.Stavarache s-a dus de la PC la PNL si a facut o mutare chiar foarte buna. Stavarache a reusit in 4 ani sa transforme orasul Bacau intr-un centrul al PNL. Acum, orasul Bacau este pe locul 1 in Romania la fonduri nerambursabile castigate.Stavarache a reusit cu PNL Bacau sa castige alegerile in Bacau: in primul tur 49% iar in al doilea obtinand 75%, fiind o performanta notabila. El este acum seful liberalilor din Moldova, fiind incepand de ieri presedinte interimar al organizatiei judetene PNL Neamt.Mai mult, el este seful campaniei PNL in Moldova pentru alegerile parlamentare.Intr-un articol viitor voi scrie ce trebuie sa faca Stavarache in acest mandat de primar, ma refer la ceea ce a promis.

5 comentarii la “Bacaul a devenit fief liberal ?”

 1. Delia 28 Iunie 2008 at 05:47 Permalink

  Bravo lui ca a stiut cum sa castige increderea oamenilor si respectul colegilor de breasla.

 2. Anonymous 28 Iunie 2008 at 10:13 Permalink

  este o greseala cred : Acum, orasul Bacau este pe locul___ ?? in Romania la fonduri nerambursabile castigate.
  ai uitat sa scrii locul

 3. Anonymous 28 Iunie 2008 at 16:24 Permalink

  hmm scuza`ma ca`ti zic asta dar u nici nu ai drept de vot si mai comentezi asupra acestor chestii … ai 15 ani in pana mea !! si s`o gasit comentatoru … iti da bani desteptarea cumva ?? sau alte ziare de scandal din bacau … puisor ink nu ai varsta de 18 ani si nici reporter nu esti . mai ai de mancat pana atunci termina`ti cacatu de liceu si anume sportivu si apoi sa te vad la facultate atunci da … ai drept de comentariu

 4. kristofer93 28 Iunie 2008 at 16:27 Permalink

  Nu imi da bani nimeni, imi exprim propria parere.

 5. Tzopescu 28 Iunie 2008 at 20:36 Permalink

  Anonim…daca te deranjeaza atat de tare…nu ii mai citi blogul…jur ca nu te obliga nimeni sa ii deschizi pagina… Nu rebuie sa fii jurnalist pe a avea un blog si pt a-ti exprima o parere…asa ca lasa aerele alea de mare inaltime ca afecteaza gandirea aerul rarefiat si apuca-te de ceva mai folositor.


Lasa un comentariu