Bacăul sub zăpadă (galerie foto)

Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Bacau, foto | Comenteaza

Cod galben de ninsoare, cod portocaliu de viscol (puțin exagerat, ce-i drept, dar mobilizator), ninge de mai bine de 24 de ore și uite-așa se face că Bacăul meu natal se umplu de zăpadă. N-ai loc de-atâta alb!

Totuși, eu zic că s-a intervenit mulțumitor pe străzile orașului Bacăului. În condiții de iarnă, dar se circulă. Iarași, se acționează cu tractorașe inclusiv pe trotuare. De asemenea, am văzut sute de oameni la treabă.

Primăria Bacău: În municipiul Bacău se circulă normal, în condiții de iarnă. Există dificultăți la intervenția pe străzile înguste, mai ales unde mașinile sunt parcate pe ambele sensuri de mers. Nu au fost înregistrate evenimente rutiere neplăcute.

iarna in bacau ianuarie 2013-5

În ceea ce privește întreg județul, circulația este oprită pe DN11A (Adjud-Bârlad), DN2 (Bacău-Focșani) și DN2F (Bacău-Vaslui), la solicitarea Comitetelor pentru Situații de Urgență din Vrancea și Vaslui.

Informarea Prefecturii Bacău de la ora 22:00:

La această oră, pe drumul naţional DN 2 Bacău – Adjud, este din nou restricţionată circulaţia spre Bucureşti pentru toate autovehiculele. Acestea sunt oprite în municipiul Bacău, temporar, pănă la momentul în care se poate relua circulaţia pe raza judeţului Vrancea.

Circulaţia este posibilă doar pentru riverani, până la limita judeţului Bacău. Se acţionează cu 25 de utilaje pe drumurile judeţene şi 20 de utilaje pe drumurile naţionale pentru degajarea zăpezii de pe carosabil.

Lasa un comentariu