Balul Balurilor 2013 – primul bal județean

Miercuri, 3 Aprilie 2013 | Bacau | 4 comentarii

În 2011, pe vremea când eram prim-vicepreședinte la Consiliul Județean al Elevilor Bacău, am organizat împreună cu colegii mei prima ediție a Balului Balurilor. Anul trecut am ajutat, așa cum am putut mai bine, în calitate de senior, la organizarea ediției cu numărul doi.

Anul acesta am plăcerea de a vă invita la cea de-a treia ediție a Balului Balurilor din postura de partener media. Detalii complete găsiți în rândurile de mai jos.

Mă bucură enorm faptul că Balul Balurilor, eveniment gândit de generația mea de CJE-iști, a devenit tradiție în rândul celor care îi reprezintă pe elevii băcăuani. Balul Balurilor 2013 va avea loc vineri, 5 aprilie 2013, începând cu ora 16:30 și va reuni câștigătorii balurilor bobocilor din liceele de pe raza județului Bacău. Juriul va fi format exclusiv din elevi ce provin din licee care nu sunt înscrise în competiție.

Balul Balurilor 2012 (69)

Evenimentul va conţine multe momente artistice precum: dans de societate, balet, momente de pantomimă, recitaluri, etc. Vocile încântătoare ale elevilor din liceele participante ne vor uimi cu melodii, atât noi, cât şi melodii care să ne întoarcă în trecut. De asemenea, CJE Bacău pregătește și un moment surpriză. – Bogdan Dumitriu, președinte CJE Bacău

Deci da, iată că actuala generație de la conducerea Consiliului Județean al Elevilor Bacău a reușit să transforme Balul Balurilor într-un eveniment județean, reunind nu numai liceele din municipiu, ci implicând în concurs și câteva instituții de învățământ din județ – un lucru pe care puțini l-au remarcat dar care, vă spun eu, înseamnă mult. A doua noutate este desfășurarea evenimentului la Teatrul de Vară “Mircea Cancicov”.

Balul Balurilor 2013 este, dacă vreți, cireașa de pe tort în cadrul săptămânii “Școala altfel” și va aduna pe aceeași scenă elevi din 10 instituții de învățământ din județ: Colegiul Economic “Ion Ghica” Bacău, C.N. “Ferdinand I” Bacău, C.N.”Gheorghe Vrănceanu” Bacău, C.N. “Mihai Eminescu” Bacău, C.N. “Vasile Alecsandri” Bacău,  C.N. de Artă “George Apostu”, C.T. “Henri Coandă” Bacău, C.T. “Ion Borcea” Buhuși, C.T. “Dimitrie Ghika” Comănești și Liceul Teoretic “Spiru Haret” Moinești.

Balul Balurilor 2012 (106)

Biletele se gasesc în fiecare liceu, la presedintele Consiliului Școlar al Elevilor. În funcție de numărul de bilete vândute înaintea spectacolului, se va hotărî dacă se vor pune în vanzare bilete și la intrare. – Delia Lepădatu, vicepreședinte CJE Bacău

Zebra Club va găzdui petrecerea oficială de după Balul Balurilor. Accesul în local se va face pe baza brățării de la bal.

Pe CJEBacau.ro găsiți numele elevilor care intră în concurs pentru titlurile de Miss și Mister Balul Balurilor, plus sondajele care vor conta pentru acordarea premiilor de popularitate. Mi-ar fi plăcut să văd și niște poze de-ale participanților acolo. Asta așa, ca o observație din partea unui om care a lucrat vreo doi ani pentru CJE Bacău.

Balul Balurilor Bacau 2013

4 comentarii la “Balul Balurilor 2013 – primul bal județean”

 1. Madalin Blidaru 3 Aprilie 2013 at 20:35 Permalink

  Imi place afisul :)

 2. Ina 3 Aprilie 2013 at 20:36 Permalink

  Nu-i usor sa aduci elevi din judet care sa participe. Bravo lor!

 3. Alex 3 Aprilie 2013 at 20:50 Permalink

  Ce vremuri… cand faceai poze tuturor participantilor si se vota aici si toata lumea se contrazicea si isi facea “campanie”. Au trecut vremurile alea… acum se anunta balul cu 4 zile inainte si n ai timp de nimic.. nici macar de micile confruntari dintre participanti. Pacat.

 4. Alex 3 Aprilie 2013 at 20:50 Permalink

  Adica ne este dor de tine la Bacau :))


Lasa un comentariu