Balul Balurilor 2017

Joi, 6 Aprilie 2017 | Bacau | Comenteaza

Nici nu știți cât mă bucură faptul că mâine, de la ora 16:00, am ocazia să particip la cea de-a 7-a ediție a Balului Balurilor, un eveniment clasic de tineret despre care îmi aduc aminte că l-am inițiat în 2011, pe vremea când eram în fruntea Consiliului Județean al Elevilor (CJE) Bacău. Iată că tradiția a fost păstrată și dusă mai departe de noile generații de la CJE!

Așadar, 11 perechi de boboci provenind din instituții de învățământ de prin tot județul Bacău vor urca mâine pe scena Teatrului de Vară “Radu Beligan” pentru a convinge juriul și mai ales publicul că merită titlurile de Miss și Mister Balul Balurilor 2017. Apropo de juriu, voi face parte și eu din el, mulțumindu-le pe această cale celor din CJE pentru invitație!

Am înțeles deja “pe surse” că sunt foarte multe momente artistice faine pregătite și că tinerii organizatori au muncit foarte mult pentru acest spectacol. Sper să le iasă, iar publicul să fie cât mai numeros. Cabina de fotografie pe loc ce vă așteaptă în sală ar fi încă un motiv să ne vedem mâine la bal. 🙂

Eventul de pe Facebook: facebook.com/events/717298428439803

balul balurilor bacau 2017

Lasa un comentariu