Bătaie la Theaterstock (video)

Sambata, 8 August 2015 | Bacau, Video | 3 comentarii

N-au fost mici, n-a fost bere, dar, ca la orice eveniment cultural din Bacău care se respectă, și la Theaterstock au apărut situații și momente neplăcute. Nu am să vă vorbesc de concertul trupei Barbarossa, care a început la ora 1:00 și care a trezit un cartier întreg, ci despre o altercație care s-a petrecut sub ochii mei, în timpul unui spectacol stradal.

S-a întâmplat miercuri seară, în cea de-a cincea zi de festival, în timpul primului spectacol “Timebank” al Companiei Grotest Maru din Germania. Un grup de tineri vine în fața Primăriei ca să se uite la spectacol, iar unul dintre ei vociferează ceva. Nu mai știu ce anume, însă am auzit și cuvântul “pușcărie” pe-acolo. Supărat pe atitudinea acestui tânăr, un domn (cu tricou portocaliu în filmare) sare direct cu palme și pumni pe băiat. Văzându-l mai tuciuriu pe tânăr, mulțimea a trecut imediat de partea domnului violent.

Eu am filmat faza și am arătat-o și polițiștilor pentru că dezaprob violența și nu mi se pare normal ca pentru un strigăt să îți iei bătaie în fața Primăriei. Că și grupul de tineri a pus paie pe foc după altercație, încercând să își ia revanșa în fața domnului violent, asta e partea a doua și e de condamnat.

De notat este că la secția de poliție a ajuns doar băiatul, nu și domnul bătăuș.

bataie theaterstock

3 comentarii la “Bătaie la Theaterstock (video)”

  1. Dan Petrescu 8 August 2015 at 20:47 Permalink

    palme si pumni nu am vazut , exceptie o stingere tovaraseasca de git si un dumnezeii ma-ti printre dinti ( de la ”nenea” cu tricoul portocaliu) insa aroganta tupeul si golaneala de figurant precoce aratata de junior ma facea si pe mine sa ii dau macar un genunchi in gura ….sunt sigur ca daca nu ii punea mina in git ”nenea” primea acel ”neveu” binecunoscut in lumea ratatilor cu tupeu ,deja jupinul era incoltit ,am privit la scena de mai multe ori si trebuie sa recunosc ca portocaliul a fost cel norocos …stiu ce spun, recunosc ghertoii de la un kilometru

  2. robi 8 August 2015 at 22:36 Permalink

    tu nu vezi cum tuciuriul riposteaza si sare la cel in portocaliu,pana sa-i bage acesta mana in gat? Tiganul incurca festivalul cu petrecerile tiganesti sau stadionul,dar chiar sa ajungi pana la politie :)) bine ca a fost politia mai desteapta si a chemat cioara la sectie


Lasa un comentariu