Bazinul de inot Bacau – gata abia la toamna

Marti, 29 Ianuarie 2008 | Bacau, stiri | 4 comentarii

Dupa ce lucrarile au fost amanate iar data deschiderii la fel, bazinul de inot olimpic de la Bacau va fi gata abia la toamna!

Remember: telenovela bazinului de inot!

Principala cauza este sistarea trimiterii de fonduri de catre Romeo Stavarache. Stim cu totii bazinul este reabiltat acum de General Proiect, firma care apartine lui Sergiu Sechelariu. Cei doi (Stavarache si Sergiu) se vor confrunta direct in viitoarea campanie electorala. Presupun ca actualul primar are anumite retineri in a-i trimite bani lui Sergiu sa termine bazinul!

Alte cauze: lemnul montat a mucegait iar instalatia de apa standard abia montata nu este adecvata si trebuie inlocuita cu una acreditata de federatie care schimba apa odata la 6 ore.
Deci, o groaza de bani se duc pe apa sambetei, o groaza de bani intra in buzunarele celor care detin fraiele iar copii care vor sa faca inot de performanta stau si plang!

Toate aceste lucruri au fost discutate astazi la intalnirea primarului Stavarache cu cadrele didactice de la Liceul cu Program Sportiv. Despre ce s-a mai discutat si ce a mai promis primarul, veti afla intr-un articol viitor!

Oricum, tara arde si baba se piaptana!

4 comentarii la “Bazinul de inot Bacau – gata abia la toamna”

 1. Contrasens 30 Ianuarie 2008 at 10:26 Permalink

  Firma care face Bazinul se numeste Vertcon (e a lui Sergiu). general Proiect a facut proiectarea (era a lui Dumitru Sechelariu).

 2. Anonymous 22 Noiembrie 2010 at 16:59 Permalink

  auzi..n.ai idee ce dimensiuni are bazinul?

 3. kristofer93 22 Noiembrie 2010 at 18:01 Permalink

  50 de metri in lungime.

 4. Anonymous 28 Ianuarie 2011 at 18:18 Permalink

  nu stiti cat costa un abonament la profesor ?


Lasa un comentariu