Benea, din nou la maraton

Marti, 10 Mai 2011 | stiri | 4 comentarii

Dupa ce anul trecut a participat la maratonul de la Piatra Craiului, competitie pe care nu a reusit sa o duca pana la capat din cauza unor probleme de sanatate, cel mai tanar presedinte de Consiliu Judetean, Dragos Benea, s-a aliniat de curand la startul la Eco Maratonulului de la Moeciu, iar pe acesta a izbutit sa il termine.

Dragos Benea: Am terminat cei 42 de km in 7 ore si 8 minute. Cred ca este o performanta sa duci la capat o asemenea provocare, sa lupti cu fizicul tau, dar mai ales sa invingi blocajele psihice care apar pe durata maratonului. La Eco Maraton au participat si alti bacauani, 7-8 la numar.

Nu este prima oara cand auzim ca Dragos Benea face sport. In toamna, cand l-am avut ca invitat la un live chat cu cititorii, Benea a confirmat ca principalele pasiuni ale sale sunt legate de domeniul sportului: mountain biking-ul, fotbalul si atletismul.

4 comentarii la “Benea, din nou la maraton”

  1. CrazyCr33k 10 Mai 2011 at 22:14 Permalink

    Ce-i drept are fizic de atlet. Totusi n-as fi crezut ca are timp sa se antreneze pentru maraton.

  2. lolita 11 Mai 2011 at 13:43 Permalink

    domnisorule Cristian,ai cam inceput sa-l strangi in brate pe Benea si suntem ingrijorati de viitorul “impartialitatii” tale. Speram ca n-o sa te lasi agatat de rosii lui Benea,Seche,H.,Iacubov,Vlase,Bogatu,…Ar fi o mare dezamagire pentru noi.Oriunde,nu acolo !Nu cu felul asta de mentalitati,nu cu lupi in blanuri de oaie.Promite-mi ca-mi raspunzi.Multumesc .


Lasa un comentariu