Biblioteca nimanui

In centrul Bacaului, vizavi de Hotel Decebal, se afla o cladire monument. Aceasta gazduia, pana nu demult, Biblioteca Judeteana C. Sturza. Cartile au fost mutate in parc, iar cladirea a fost anul trecut modernizata din bani de la Banca Mondiala, printr-un program al Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului.

Lucrarile au fost executate de Conimpuls, firma lui Sergiu Sechelariu. Interesant este ca a trecut un an de cand cladirea a fost reabilitata, iar ea deja incepe sa se degradeze, lucru care poate fi observat cu usurinta in fotografiile de mai jos. Consiliul Judetean, cel care se ocupa de gestionarea imobilului, a trimis o adresa catre Conimpuls cu privire la degradarea cladirii, dar se pare ca pana in momentul de fata nu s-au luat masuri.

In alta ordine de idei, sunt curios ce utilitate are cladirea despre care vorbim. In ea nu se intampla nimic.

5 thoughts on “Biblioteca nimanui

  1. acum ceva timp auzisem ca din aceasta cladire se vor coordona activitatile unui departament sa zicem gen ISU care sa se ocupe gestionarea intregilor activitati din acest domeniu ….. personal nu prea imi vien sa cred lucrul acesta deoarece ar fi prea de tot ca in incinta unei cladiri de patrimoniu care poate avea o multime de alte utilitati sa isi gaseasca sediul de coordonare al ISU.

  2. in cladire v-a fi primaria … biroul primarului si a vicelui adica tot stafu primarului v-a fi acolo 😉 . informatii 80% sigure 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *