Binecuvantarea celor 35 microbuze scolare noi ale jud. Bacau

Miercuri, 24 Septembrie 2008 | Bacau, foto, stiri, Video | 6 comentarii

Incepand de ieri 23 septembrie 2008, judetul Bacau are 35 de microbuze noi marca Fiat pentru transportul scolar din judet. In acest moment, scolile din judetul Bacau au 73 de microbuze noi marca Fiat cu aer conditionat si cu toate conditiile necesare unui transport civilizat.

Fiecare director de la fiecare scoala care a primit microbuz s-a deplasat ieri la Bacau pentru a intra in posesia autovehiculelor. In jurul orelor 11:30 in fata Palatului Administrativ din orasul Bacau a avut loc ceremonia de binecuvantare a celor 35 de microbuze noi care au fost parcate de-a lungul strazii Marasesti, fiind admirate de trecatori dar incurand oarecum circulatia.

La eveniment au fost prezente persoane importante de pe scena politica locala ca Romeo Stavarache (primar Bacau), Ionel Palar (vicepresedinte CJ Bacau), Gabriel Berca (secretar general al Guvernului), Claudiu Serban (prefectul de Bacau) si altii. Cele 35 de microbuze au fost sfintite si binecuvantate de preoti.

Eu eram in trecere dar m-am oprit si am facut cateva poze cu telefonul mobil si un film!
6 comentarii la “Binecuvantarea celor 35 microbuze scolare noi ale jud. Bacau”

 1. Anonimus 24 Septembrie 2008 at 16:00 Permalink

  Hai bai ca am ramas masca cu popile astea.Cum sa binecuvanteze microbuzele,pana si grupul din spatele lor zambeau:):):) am ras cu pofta

 2. Ionut 24 Septembrie 2008 at 19:12 Permalink

  Nu sunt un impatimit al mersului la biserica dar mai stiu si eu unele lucruri de-ale bisericii.
  asa cum iti sfintesti casa, asa se sfinteste si masina.
  iar in cazul acesta … a unor microbuze scolare e si mai intemeiat faptul.
  poate asta ne strica pe noi romanii…radem cand ar trebui sa fim respectuosi.
  daca nu ati observat pana acuma in masina se mai pune si o iconita…tot de farmec…poate Dumnezeu uita cat de prostii si neatenti suntem in trafic si ne mai scapa cateodata.
  tot respectul pentru Parintele Profesor Iacobeanu, un om deosebit care a facut foarte multe pentru Colegiul Economic Ion Ghica si elevii acestuia.
  Si pentru ca am vorbit prea frumos pana acum…se zice PREOT nu popa … imbecil anonim.mai fa si tu o cruce din cand in cand…asa de farmec…poate iti da Dumnezeu si tie un pic de minte.

 3. Robertworld_93 24 Septembrie 2008 at 21:03 Permalink

  buna ideea de a le sfinti. 35 microbuze asta e o realizare pt judetz;)

 4. Zorel 25 Septembrie 2008 at 09:02 Permalink

  Veeeeeesnicaaaaaa pomeniiiireeeeeeeeee. Amin!

 5. laurentziu ex-12 i 27 Septembrie 2008 at 08:48 Permalink

  respect pentru parintele Iacobeanu , un preot de nota 2000.

 6. Anonymous 28 Septembrie 2008 at 18:12 Permalink

  E de câcarea râsului faza cu binecuvântatul. De când se amestecă biserica în treburile statului? Probabil că ar trebui să ne destupăm un pic urechile şi să renunţăm la amestecul bisericii (ortodoxe) în treburile publice. Oare dacă eu îmi fac un cult religios, îmi dă statul banii şi parcuri naţionale protejate, cum a făcut cu blestemata de biserică ortodoxă. Biserică_care mai şi dărâmă lăcaşurile altor culte (catolic, etc, secte nu mai zic) pentru desăvârşirea lucrării diavolului… că altfel nu pot spune.


Lasa un comentariu