BitDefender bate toti virusii si antivirusii

Vineri, 28 Octombrie 2011 | internet, Pareri personale | 3 comentarii

BitDefender este o solutie de securitate dezvoltata de romani care a dovedit in ultimii ani ca poate convinge milioane de utilizatori sa o foloseasca prin simplitatea cu care poate fi configurata, dar mai ales datorita protectiei sporite pe care antivirusul de la BitDefender o ofera.

De curand a fost lansata suita de solutii de securitate pentru anul 2012 ce vine cu o serie de imbunatatiri vizavi de punctele tari ale BitDefender: fara pop-up-uri, fara intreruperi, fara configurari.

Exact pe aceeasi linie merg si cele trei noi solutii de securitate de la BitDefender: Antivirus Plus 2012, Internet Security 2012, BitDefender Total Security 2012. Securitate maxima, consum de resurse minim si usurinta in configurare.

Din experienta proprie cred ca BitDefender este cel mai bun antivirus pentru windows. Functionarea silentioasa a programelor antivirus este pentru mine esentiala. In momentul in care un antivirus incepe sa ma enerveze cu tot felul de pop-up-uri si alerte il scot si renunt la el. Vreau de la un antivirus ca acesta sa ofere protectie antimalware in liniste si sa ma faca sa uit ca am instalat pe PC un program pentru internet security. BitDefender face acest lucru si tocmai de aceea vi-l recomand.

Scanare rapida, fara pop-up-uri, protectie completa, pret bun, trei solutii care se potrivesc fiecaruia dintre cei care “se dau” pe net. Toate, de la un antivirus pentru anul 2012.

3 comentarii la “BitDefender bate toti virusii si antivirusii”

  1. gigi 28 Octombrie 2011 at 20:20 Permalink

    din experienta mea cel mai bun e nod32. il folosesc de prin 2004 si n-am avut niciun fel de probleme pana acum

  2. bogdan 28 Octombrie 2011 at 21:35 Permalink

    Parerea ta personala si obiectiva, nu? :)

  3. Buddy 29 Octombrie 2011 at 16:51 Permalink

    banuiesc ca e un post platit, fiindca bitdefenderul nu e nicidecum asa frumos cum l-ai descris tu: mananca destul de multe resurse, nu e deloc ieftin (45 de euroi pentru un an mi se pare destul de mult) si , din experienta spun, nu e intotdeauna la curent cu noile “aparitii” in domeniu de daunatori 😉


Lasa un comentariu