Blog-ul si comentariul

Luni, 9 Iulie 2007 | internet, Pareri personale, Sondaje | 2 comentarii

In general, lumea cand aude de blog-uri incepe sa spuna:ca cei care il detin stau toata ziua la calculator , toata ziua in casa, ca ei nu mai au viata , ca ei traiesc pe blog si pentru blog , ca ei se cred mari jurnalisti si scriitori , ca singurul lor tel este un loc cat mai sus in clasamentul Trafic si ca isi dau comentarii intre ei (o mare idiotenie cine crede asta).

Lumea nu stie ca mie personal nu imi ia mai mult de jumatate de ora sa scriu un articol , uneori cand ma duc sa pozez un eveniment , mai punem cateva ore, dar este foarte distractiv si placut. Iti mai iei un suc, mai pozezi, mai vorbesti cu lumea, mai faci poza la vreo doi gura casca si apoi le trimiti pe mail la ei , etc. .

Lumea nu stie ca bloggeri considera acest scris ca pe o placere personala care se poate transforma destul de des intr-o popularitate si uneori chiar in bani.

Acum va voi cere opinia si vreau sa vad ce ganditi in legatura cu comentariul pe blog.

2 comentarii la “Blog-ul si comentariul”

  1. Anonymous 9 Iulie 2007 at 11:24 Permalink

    Nu e nimic in neregula sa ai un blog! Mie chiar imi place si faci treaba buna! Dar aerele tale sunt dea dreptul de prost gust!

    Esti foarte prost! Tocmai pentru ca esti fudul atragi o umbra proasta asupra blogului! Zic eu ca era mai indicat sa te certi personal cu… ‘aia de te copie’, nu sa-ti faci publicitate…etc!

    Invata si tu din astea..! Ca nu e prima data!

  2. kristofer93 9 Iulie 2007 at 12:59 Permalink

    Ok…am sa tin minte!


Lasa un comentariu